Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
16:24:05

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στη MARMOMAC στη Βερόνα

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Μarmomac, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 24 έως και 27 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Verona Fiere, στη Βερόνα της Ιταλίας.

[ Η Marmomac είναι η πιο σημαντική παγκόσμια έκθεση αφιερωμένη σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής πέτρας, από το λατομείο έως το μεταποιημένο προϊόν, τα εργαλεία, τις τεχνολογίες και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στον κλάδο. Αποτελεί τον κύριο διεθνή κόμβο, μια αναντικατάστατη πλατφόρμα όπου συναντώνται οι επιχειρήσεις με την καινοτομία, την εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη.
Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στην έκθεση, στην επίσημη ιστοσελίδα: http://www. https://www.marmomac.com/ ]

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με περίπτερο 40 τ.μ., παρέχει σε εταιρείες που ασχολούνται με το μάρμαρο, τον γρανίτη, τη φυσική πέτρα, με μηχανήματα και εξοπλισμό για τον τομέα φυσικών λίθων, λειαντικά, χημικά και τεχνολογίες για την προστασία της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς κ.α., τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε αυτή την εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση και προβολής και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, με στόχο την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών και τη διαμόρφωση συνεργειών και δικτυώσεων.
Προϋπόθεση για να λάβουν μέρος οι επιχειρήσεις ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας, είναι να δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας και η επωνυμία ή τα προβαλλόμενα προϊόντα της επιχείρησης να μην παραπέμπουν σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής και η κατασκευή του περιπτέρου επιδοτείται από την Περιφέρεια. Το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη για ατομικό περίπτερο 8 τ.μ. ανέρχεται στα 250 ευρώ (απαλλασσόμενου ΦΠΑ)
Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής καθώς και έξοδα μεταφοράς εκθεμάτων.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο: https://forms.gle/1UuwYmHBGXmcfF1L9 
Η αίτηση θα οριστικοποιείται με την εξόφληση του κόστους συμμετοχής. Λόγω περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας, τηλ.: 2221353616 & email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

[ ΕΚΘΕΜΑΤΑ (ενδεικτικά)
ΜΑΡΜΑΡΟ, ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ: Μάρμαρο / Γρανίτης / Φυσική Πέτρα / Σχέδιο με πέτρα / Μπλόκοι & Ανεκπτωμένη Πέτρα
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Μηχανήματα και Εξοπλισμός για τον Τομέα Φυσικών Λίθων / Μηχανήματα και Εξοπλισμός Συνεργείου / Μέσα Μεταφοράς και Ανύψωσης / Μηχανήματα και Συστήματα Απόρριψης, Οικολογίας και Εκκένωσης
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ: Λειαντικά / Διαμαντένια Εργαλεία / Χημικά / Τεχνολογίες για την Προστασία της Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΝΑ ΕΚΘΕΤΗ
H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα διαθέτει χώρο με διακριτά ατομικά περίπτερα 8 τ.μ. με premium ξύλινη κατασκευή σε μαύρο χρώμα με κολώνες.
Το περίπτερο θα περλαμβάνει μετώπη με την επωνυμία του εκθέτη, γραφείο με τρεις καρέκλες, μοκέτα, σύστημα φωτισμού και πρίζα, κάδο απορριμμάτων.
Θα παρέχεται δωρεάν φύλαξη και καθαρισμός του περιπτέρου, πάρκινγκ. Καθώς ηλεκτρονικές προσκλήσεις και δελτία εισόδου, Registration fees και Marmo ac plus fees. ]