Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
16:00:26

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στο Ντουμπάι για τη BIG 5

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών «BIG 5 GLOBAL» (www.big5global.com), που διοργανώνεται από τις 26 έως και τις 29 Νοεμβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Πρόκειται για τη σπουδαιότερη έκθεση στη Μέση Ανατολή σε ποικιλόμορφα προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών.
Ειδικότερα, προβάλλονται: δομικά υλικά (δόμηση, μόνωση, οδοποιία, κατασκευές, ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, καλώδια / μηχανήματα / εξοπλισμός διαχείρισης εγκαταστάσεων / τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος (πισίνες, σιντριβάνια, προστασία περιβάλλοντος, είδη ύδρευσης, άρδευσης) / τεχνολογία κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων / συστήματα καθαρισμού & συντήρησης / προϊόντα μεταλλουργίας & υαλουργίας / μπάνια - κεραμικά / μάρμαρα & υλικά επεξεργασίας μαρμάρων / προϊόντα ξύλου (πόρτες – κουφώματα – πατώματα, ειδικές κατασκευές κλπ)

Το περίπτερο της Περιφέρειας, σε συνεργασία με την Enterprise Greece, θα φιλοξενήσει επιχειρήσεις του κλάδου των δομικών υλικών και υπηρεσιών, που εδρεύουν ή δραστηριοποιούνται εντός της Στερεάς Ελλάδας.
Oι διοργανωτές έχουν ομαδοποιήσει τα προϊόντα που προβάλλονται σε τομείς και η τοποθέτηση των επιχειρήσεων στον εκθεσιακό χώρο θα γίνει με βάση την εν λόγω ομαδοποίηση.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει μέρος του συνολικού κόστους συμμετοχής, που αφορά στο ενοίκιο ή/και στην κατασκευή του εκθεσιακού περιπτέρου.
Η τελική απόφαση και το ύψος της ενίσχυσης θα αποφασισθεί όταν θα οριστικοποιηθεί ο αριθμός των επιχειρήσεων που επιθυμούν να συμμετέχουν.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, η Περιφέρεια διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής της στην εν λόγω έκθεση.
Σε κάθε περίπτωση η επιδότηση δεν θα περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής, έξοδα μεταφοράς εκθεμάτων και Mandatory Fees.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής και αποστέλλοντάς την στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (με κοινοποίηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), διευκρινίζοντας ότι αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας, στο τηλ. 2221353616 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

...........................................................................................................................

Σημείωση: Το προ επιδότησης κόστος συμμετοχής στην BIG 5 GLOBAL: 395 ευρώ/τ.μ. (ενοίκιο & κατασκευή), 310 ευρώ/τ.μ. (ενοίκιο χωρίς κατασκευή), συν 350 ευρώ mandatory fees, πλέον ΦΠΑ.