Σαββάτο 20 Απριλίου 2024
07:23:48

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στη London Wine Fair

  • Κατηγορία Αγορά

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Κρασιού «London Wine Fair» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 20 έως και 22 Μαΐου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Olympia στο Λονδίνο.

Η έκθεση London Wine Fair αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη επαγγελματική έκθεση κρασιού για την on-trade & off-trade αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://www.londonwinefair.com

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει με έως και 8 οινοποιεία, στον ανοιχτό χώρο Wines of Greece, σε ομαδικό περίπτερο συνολικού εμβαδού 40 τ.μ..
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Στερεάς Ελλάδας και η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων τους να μην παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου, στηρίζεται οικονομικά κατά 90% από την Περιφέρεια.
Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη στο ομαδικό περίπτερο ανέρχεται στα 420 ευρώ (δεν απαιτείται ΦΠΑ).
Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, παρακαλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο https://forms.gle/YLDYZ736j7yvoRzw7 
Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την υποβολή των αιτήσεων.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας, στο τηλ.: 2221353616 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

[ Παροχές ομαδικού περιπτέρου:
- Πολυτελή κατασκευή που περιλαμβάνει ενιαίο πάγκο σερβιρίσματος ανά οινοποιείο, μήκους 80-100cm με λογότυπο, ράφια, σκαμπό, κοινή χρήση αποθηκευτικού χώρου και ψυγείων
- Εμφιαλωμένο νερό, πάγος, ποτήρια, πτυελοδοχεία
- Καθημερινός καθαρισμός περιπτέρου
- Διερμηνείς & βοηθητικό προσωπικό σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης
- Προβολή επιλεγμένων ελληνικών οίνων σε Premium Masterclass εντός ειδικής αίθουσας.
- Free Wine Tasting Area με ελληνικά κρασιά πλησίον του ελληνικού Περιπτέρου, το οποίο θα λειτουργεί όλο το 3ήμερο της έκθεσης με την υποστήριξη διακεκριμένων Sommelier και Wine Εxpert της Βρετανικής αγοράς
- Προβολή όλων των δράσεων και της ελληνικής συμμετοχής στα μεγαλύτερα ΜΜΕ, σε κλαδικά περιοδικά του Ηνωμένου Βασιλείου και στην εφημερίδα London Wine Fair Times
- Μεταφορά, ασφάλιση και εκτελωνισμό εκθεμάτων (αφορά μόνο την αποστολή και όχι την επιστροφή των εκθεμάτων στην Ελλάδα
- Καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης. ]