Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
00:42:01

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στο Fancy Food Show στη Ν. Υόρκη

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου / Enterprise Greece, πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων - Ποτών «Summer Fancy Food Show», που διοργανώνεται από τις 23 έως και τις 25 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Jacob Javits στη Νέα Υόρκη.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση του κλάδου τροφίμων και ποτών στη Βόρεια Αμερική, ένα επιχειρηματικό γεγονός σε μια περιοχή με ακμάζουσα Ελληνική παροικία και σε εποχές που αυξάνεται συνεχώς η στροφή των Αμερικανών στην υγιεινή μεσογειακή διατροφή.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα φιλοξενήσει επιχειρήσεις που εδρεύουν ή δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και που η επωνυμία των επιχειρήσεων ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων τους δεν παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει το 70% του κόστους συμμετοχής στην έκθεση.
Το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη, για περίπτερο 9,3 τ.μ., ανέρχεται στα 2.6780 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Τα γωνιακά περίπτερα επιβαρύνονται με 10% επιπλέον κόστος που καταβάλει αποκλειστικά ο εκθέτης στο σύνολό του.
Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης, διαμονής και μεταφοράς εμπορευμάτων.
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκκευή 23 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής και αποστέλλοντάς την στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   (με κοινοποίηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), διευκρινίζοντας ότι αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, τηλ.: 2221353616 & email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

[ Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται: ενοίκιο χώρου / κατασκευή περιπτέρου με πλήρη εξοπλισμό stand / τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand) / επιτόπια παρουσία υπαλλήλων της Enterprise Greece για το σύνολο των εκθετών / καταχώρηση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης & έκδοση έντυπου καταλόγου εκθετών.

Τα έξοδα εισιτηρίων μετάβασης, διαμονής και διατροφής, παροχής για 24ωρη λειτουργία ψυγείων ή άλλου επαγγελματικού εξοπλισμού και τυχόν επιστροφής των προϊόντων, επιβαρύνουν εξ΄ ολοκλήρου τον εκθέτη.

Προϊόντα προς προβολή: γαλακτοκομικά / έτοιμα γεύματα / ορεκτικά / προϊόντα ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας / μέλι / καφές & τσάι / σοκολάτα / μαρμελάδες / δημητριακά / χυμοί, μη αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά / βιολογικά προϊόντα / gourmet / ιχθυηρά / σπεσιαλιτέ / κατεψυγμένα / σάλτσες / λάδι / ξύδι / ρύζι / ζυμαρικά / φρούτα & λαχανικά (φρέσκα, κατεψυγμένα, αποξηραμένα ή κονσερβοποιημένα) / μπαχαρικά / κρασιά. ]