Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
11:32:15

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στη FOOD EXPO και την OENOTELIA

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «Food Expo Greece», που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Οίνου & Αποσταγμάτων «Oenotelia», από 9 έως και 11 Μαρτίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα.

[ Η Food Expo αποτελεί τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό foroum για τα τρόφιμα και ποτά στη χώρα μας και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους επαγγελματίες της οργανωμένης λιανικής, του χονδρεμπορίου και της μαζικής εστίασης. Καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου, αφού απευθύνεται σε διεθνείς αγοραστές και στοχευμένους hosted buyers. Την Έκθεση θα πλαισιώσουν παράλληλες γαστρονομικές και πολιτισμικές συνεδριακές εκδηλώσεις, ημερίδες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://foodexpo.gr. ]

Η Περιφέρεια θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο, παρέχοντας σε 30 επιχειρήσεις, 24 από το χώρο των τροφίμων και 6 από το χώρο των ποτών, τη δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων τους σε ένα ευρύ αλλά και ειδικό αγοραστικό κοινό.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν ή να δραστηριοποιούνται εντός της Στερεάς Ελλάδας και η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων να μην παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται κατά 80% από την Περιφέρεια.
Το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη για ατομικό περίπτερο 8,75 τ.μ., με αποθήκη 2 τ.μ., είτε στο χώρο των γενικών τροφίμων του αγροδιατροφικού κλάδου είτε στο χώρο των οίνων/ποτών, ανέρχεται στα 420 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια, που βρίσκεται στο σύνδεσμο https://forms.gle/ReyP7st3E36DMNPYA 

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Θα υπάρξει επίσης μέριμνα ώστε στις συμμετοχές να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.
Στην έκθεση Oenotelia προηγούνται τα οινοποιεία που δεν έχουν επιδοτηθεί σε άλλες δράσεις.

Στις παροχές των περιπτέρων, συμπεριλαμβάνονται: επωνυμία με αυτοκόλλητο λογότυπο της εταιρείας στη μετώπη / infodesk / σκαμπό / βιτρίνα με τέσσερα ράφια & εσωτερικό φωτισμό / ένα τραπέζι και δύο καρέκλες για χώρο συναντήσεων / μοκέτα / μία πρίζα 500W ανά εκθέτη.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας, τηλ.: 2221353616 | email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.