Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
11:36:20

Χαλκίδα

Η Στερεά ταξίδεψε στην Agrotica

  • Κατηγορία Αγορά

Πλειάδα προϊόντων που παράγονται στη στερεοελλαδίτικη γη παρουσιάστηκαν μέσω του διαδραστικού περιπτέρου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη φετινή Agrotica, τη μεγαλύτερη έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμών και εφοδίων της Ελληνικής επικράτειας, που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τη 1 έως και τις 4 Φεβρουαρίου.
Με τη συνδρομή και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σχεδιάστηκε και οργανώθηκε η παρουσίαση μεγάλης γκάμας προϊόντων των Στερεοελλαδίτικων παραγωγικών επιχειρήσεων στην έκθεση, που αναμφισβήτητα συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον, όπως πιστοποιείται από τους πολυάριθμους επισκέπτες του περιπτέρου. Ενώ, ενισχύθηκαν οι συνθήκες συνάντησης και δικτύωσης με παράγοντες του γεωργικού κλάδου.

........................................................................................................................

Κώστας Γαλάνης (Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας):
«Και η φετινή Agrotica στοχεύει στην στήριξη και ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, της μεταποίησης και του αγροδιατροφικού κλάδου εν γένει. Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, γνωρίζοντας την ανάγκη ενδυνάμωσης και υποστήριξης των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού κλάδου ως βασικού πυλώνα της βιώσιμης περιφερειακής ανάπτυξης, προωθεί κάθε δράση που μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση των παραγωγών μας. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον επιχειρηματία που μας κάνει υπερήφανους μέσα από την ποιότητα της δουλειάς του και των προϊόντων του και είμαστε συνοδοιπόροι των παραγωγών και καλλιεργητών της Περιφέρειας μας, με στόχο την συνεχή ανάπτυξη των επιχειρήσεων και της εξωστρέφειας τους, εντάσσοντας στις δράσεις μας από τον μικρότερο έως και τον μεγαλύτερο παραγωγό μας.»