Παρασκεύη 01 Μαρτίου 2024
21:49:54

Χαλκίδα

Προϊόντα της Στερεάς στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έδωσε δυναμικά το «παρών» και φέτος –για 7η συνεχή χρονιά- στην (4η) Έκθεση Τροφίμων Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως και τις 5 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών.
Το περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας φιλοξένησε 16 επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων και των ποτών, που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της, δίνοντάς τους την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε αυτό το εκθεσιακό γεγονός υψηλής απήχησης: να αναδείξουν την αξία και την ποιότητά τους (μέσω των ατομικών τους περιπτέρων), να έρθουν σε επαφή (μέσω προκαθορισμένων επαγγελματικών συναντήσεων) με αγοραστές και εμπόρους και να προσφέρουν στους επισκέπτες ένα αυθεντικό ταξίδι εκλεκτών γεύσεων (στο πλαίσιο της μαγειρικής ενότητας).

..............................................................................................................................

Κώστας Γαλάνης (Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας):
«Με πρωτεργάτη τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό υλοποιούμε το εκθεσιακό μας πρόγραμμα και στεκόμαστε στο πλάι των Στερεοελλαδιτών επιχειρηματιών στον δύσκολο αγώνα που δίνουν για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν στο παγκόσμιο επιχειρείν, που μαστίζεται τα τελευταία έτη από συνεχείς κρίσεις. Συμμετέχουμε σε μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα έχοντας ως στόχο την υποστήριξη των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ούτως ώστε να συνάψουν επωφελείς εμπορικές συμφωνίες, που θα φέρουν με την σειρά τους νέες σταθερές θέσεις εργασίας.»