Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
16:41:09

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στη SIAL στο Παρίσι

  • Κατηγορία Αγορά

Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL (www.sialparis.com), η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως και τις 23 Οκτωβρίου, στο Εκθεσιακό Πάρκο Nord Villepinte, στο Παρίσι, θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Η Περιφέρεια θα φιλοξενηθεί στο εθνικό περίπτερο, που οργανώνεται και στηρίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), στις αίθουσες 2 - Grocery and Multi-Products (Fine Food), 5A - Gourmet, 5B - Frozen, 5C - Drinks και 7 - Dairy.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας [με 590 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) το τ.μ. προ επιδότησης] στηρίζει επιδοτώντας κατά 60% το κόστος συμμετοχής του κάθε εκθέτη, σε ότι αφορά στην ενοικίαση, την κατασκευή, τον εξοπλισμό και τις τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες περιπτέρου εμβαδού 10 τ.μ..
Το κόστος συμμετοχής, μετά και την επιδότηση της Περιφέρειας, ανέρχεται στις 2.926,40 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Το κόστος του Registration Fee ύψους 1.260 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) επιβαρύνει αποκλειστικά τον εκθέτη.
Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής & έξοδα μεταφοράς εμπορευμάτων.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, έως και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι ή μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου χώρου, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση συμμετοχής και αποστέλλοντάς την στα e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με κοινοποίηση στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά σε συμμετοχή μέσω της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Κωνσταντίνου Γαλάνη | τηλ.: 2221353616 | e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

..........................................................................................................................

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ
Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής καθώς και έξοδα μεταφοράς εμπορευμάτων.
Θα χρεώνεται ξεχωριστά: Λειτουργία κοινόχρηστης κουζίνας για τους εκθέτες / Επιτόπια παρουσία υπαλλήλων της Enterprise Greece σε όλη την προετοιμασία και κατά την διάρκεια της έκθεσης / Καταχώρηση του εκθέτη στο επίσημο έντυπο και τον on line κατάλογο της έκθεσης / Καταχώρηση στον έντυπο κατάλογο και το site της Enterprise Greece

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ
Γενικά τρόφιμα / Φρούτα & Λαχανικά / Κατεψυγμένα Τρόφιμα / Προϊόντα Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής / Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά προϊόντα