Παρασκεύη 14 Ιουνίου 2024
04:47:16

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη (10η) «ΕΞΠΟΤΡΟΦ / The Greek Fine Food Exhibition» που πραγματοποιείται από τις 3 έως και τις 5 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας.
Η έκθεση απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες των κλάδων της μεγάλης λιανικής (super market), της μικρής λιανικής (παντοπωλεία, delicatessen), του τουρισμού (ξενοδοχεία, villas, yachting etc) και της εστίασης (εστιατόρια, bars, wine), όσο και στο καταναλωτικό κοινό.
Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης (https://expotrof.gr/)

Η πρόσκληση από πλευράς Περιφέρειας, απευθύνεται σε παραγωγούς και επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων και των ποτών, που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Η Περιφέρεια θα καλύψει μέρος του κόστους συμμετοχής που αφορά στο ενοίκιο και στην κατασκευή ατομικού εκθεσιακού περιπτέρου, περίπου 8 τ.μ. Το κόστος συμμετοχής για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 280 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%).
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας τη αίτηση-φόρμα συμμετοχής στο σύνδεσμο https://forms.gle/6FZMGAy8MZvaKDMc9.
Για περισσότερες πληροφορίες: Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τηλ.: 2231030190| Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

[ Παροχές περιπτέρου: κατασκευή / μοκέτα γκρι / μονοφασική παροχή ρεύματος / 500 watt / φωτισμός με προβολείς / ένας πάγκος / μία ραφιέρα / ένα σκαμπό / καρέκλες / μετώπη με επωνυμία & 50 προσκλήσεις / 5 καρτελάκια εισόδου
Γενικές παροχές: φύλαξη / καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων / δωρεάν parking εκθετών / δωρεάν internet / ιατρείο με εφημερεύοντα ιατρό / διάθεση παλετοφόρων και ανυψωτικών μέσων
Η διοργανώτρια δίνει στις συμμετέχουσες εταιρείες την δυνατότητα πραγματοποίησης Β2Β συναντήσεων με έξτρα κόστος 200 ευρώ, το οποίο επιβαρύνει αποκλειστικά τον εκθέτη. ]