Παρασκεύη 14 Ιουνίου 2024
05:14:37

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στη «Food & Beverage Asia»

  • Κατηγορία Αγορά

Με την Περιφέρεια, μέσω Enterprise Greece,
στη «Food & Beverage Asia» στη Σιγκαπούρη

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προτίθεται (με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων της) να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων - Ποτών & Επαγγελματικού Εξοπλισμού «Food & Beverage Asia», η οποία θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 26 του προσεχούς Απριλίου, στη Σιγκαπούρη.

Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη διεθνή εμπορική έκθεση τροφίμων, ποτών και επαγγελματικού εξοπλισμού, συνώνυμη με τη βιομηχανία τροφίμων και φιλοξενίας στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εμπορικών επισκεπτών από όλες τις γειτονικές στη Σιγκαπούρη χώρες.
Το εθνικό περίπτερο, όπου θα φιλοξενηθεί και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οργανώνεται και στηρίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).

Η Περιφέρεια στηρίζει επιδοτώντας το κόστος συμμετοχής του κάθε επιχείρηση-εκθέτη που εδρεύει εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.
Το ποσοστό επιδότησης ανέρχεται στο 80%, όσον αφορά στο ενοίκιο και στην κατασκευή εκθεσιακού περιπτέρου 9 τ.μ..
Η επιδότηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης, διαμονής, μεταφοράς εκθεμάτων και Mandatory Fees.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στη «Food & Beverage Asia», θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, το αργότερο έως την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας την αίτηση-φόρμα συμμετοχής προς τα emails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. : και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κοινοποίηση στα emails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

...........................................................................................................................

ΚΟΣΤΟΣ συμμετοχής: 430 ευρώ / τ.μ. (πλέον ΦΠΑ 24%) + 486 ευρώ Registration fee (υποχρεωτικό για κάθε εκθέτη) για ενοίκιο χώρου και κατασκευή περιπτέρου με βασικό εξοπλισμό stand. Τα γωνιακά περίπτερα θα επιβαρυνθούν με 10% επιπλέον / τ.μ.
ΕΚΘΕΜΑΤΑ: Για να ικανοποιήσει τις ποικίλες ανάγκες της βιομηχανίας τροφίμων και φιλοξενίας, η FHA προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών μέσω των 6 εξειδικευμένων εκδηλώσεών της : Food and Beverage / Food Ingredients / Food technology / F & B start up village / Halal specialized zone / Wines and spirits
Στον εκθεσιακό χώρο συνδιοργανώνεται και η γνωστή έκθεση PROWINE ASIA, αποκλειστικά για οίνους και oινοπνευματώδη.