Παρασκεύη 14 Ιουνίου 2024
05:05:52

Χαλκίδα

Central Wine Fair με γεύση Στερεάς

  • Κατηγορία Αγορά

CENTRAL WINE FAIR: ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Central Wine Fair 2023. Ο καθιερωμένος ετήσιος κόμβος δικτύωσης των επαγγελματιών του οινικού κλάδου στην Αθήνα, φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Intercontinental.
Τα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδας συμμετείχαν σε αυτό το ραντεβού με επαγγελματίες αλλά και επισκέπτες λάτρεις του κρασιού, συνέστησαν τα προϊόντα και τα αμπελοτόπια τους και σε (προ)εορταστική διάθεση παρουσίασαν όλα εκείνα τα στοιχεία για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της δουλειάς τους που φέρνουν στο ποτήρι μας.

Ήταν μία ακόμη στοχευμένη δράση εξωστρέφειας, με την υποστήριξη και ενίσχυση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία σταθερά σχεδιάζει και επενδύει στην ανάδειξη των εκλεκτών κρασιών της στερεοελλαδίτικης αμπελουργικής ζώνης, προκειμένου –όπως πραγματικά τους αξίζει- να διευρύνουν τη φήμη τους, να εισέλθουν σε νέες αγορές, να πετύχουν τη σύναψη νέων συνεργασιών και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Βαγγέλης Κούκουζας (Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας):
«Παρών στο Central Wine Fair, επιβεβαίωσα έντονα την αίσθηση ότι οφείλουμε να προχωράμε μαζί και την εδραία πεποίθηση ότι μπορούμε να κοιτάξουμε κατάματα εγχώριο και διεθνή ανταγωνισμό.
Ευχαρίστησα τους οινοπαραγωγούς της Στερεάς Ελλάδας διότι αγκαλιάζουν τις πρωτοβουλίες και συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις της Περιφέρειας, οι οποίες πλέον αποτελούν μέρος της πορείας ανάπτυξης των επιχειρήσεών τους.
Και δήλωσα ανοικτός σε κάθε πρόταση διεύρυνσης της συνεργασίας της Περιφέρειας μαζί τους, που θα στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση και προώθηση των τοπικών κρασιών.»