Παρασκεύη 14 Ιουνίου 2024
04:56:01

Χαλκίδα

Η Στερεά στη BIG-5 στο Ντουμπάϊ

  • Κατηγορία Αγορά

Επιτυχής η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη διεθνή έκθεση κατασκευαστικού κλάδου και δομικών υλικών BIG-5 Global στο Ντουμπάι

Οκτώ (8) επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό κλάδο και στα δομικά υλικά φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην ετήσια διεθνή έκθεση «The BIG 5 Global» (τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική δράση της κατασκευαστικής βιομηχανίας και βασική πλατφόρμα δικτύωσης για προμηθευτές και αγοραστές στη Μέση Ανατολή), που πραγματοποιήθηκε 4 με 7 Δεκεμβρίου, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η Περιφέρεια -την οποία εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δημήτρης Βουρδάνος- συμμετείχε μέσω του Εθνικού περίπτερου της Ελλάδας, το οποίο επιμελήθηκε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και με τη συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ).

Ο κατά θέμα αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, Βαγγέλης Κούκουζας, δήλωσε σχετικά:
«Η διεθνής έκθεση «Big-5 Global» που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι, αποτελεί σημείο αναφοράς για όλο τον κατασκευαστικό κλάδο. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, όντας και ο ίδιος μηχανικός, γνωρίζει καλά την αξία της συμμετοχής σε ένα τέτοιο εκθεσιακό γεγονός. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις αξιοποίησαν την υψηλή επισκεψιμότητα της έκθεσης, ανέπτυξαν δίκτυα επικοινωνίας και σύναψαν συνεργασίας με επιχειρήσεις του κλάδου.
Υλοποιούμε με κάθε λεπτομέρεια και σύνεση όλα όσα υποσχεθήκαμε για να στηρίξουμε το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν. Με γνώμονα την εξωστρέφεια, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το στερεοελλαδίτικο επιχειρείν, όπως άλλωστε κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.»