Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
20:48:47

Χαλκίδα

Μέσω Enterprise Greece στην GULFOOD στο Ντουμπάι

  • Κατηγορία Αγορά

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προτίθεται (με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων της) να συμμετάσχει –εφ' όσον εκδηλωθεί το απαραίτητο ενδιαφέρον- στη διεθνή έκθεση Τροφίμων GULFOOD, η οποία θα διεξαχθεί από τις 19 έως και τις 23 του προσεχούς Φεβρουαρίου (του 2024), στον εκθεσιακό χώρο World Trade Center, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το εθνικό περίπτερο οργανώνεται και στηρίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και μέσα από αυτή τη δράση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει επιδοτώντας το κόστος συμμετοχής του κάθε εκθέτη σε ότι αφορά στην δομή και τον εξοπλισμό του περιπτέρου. Το ποσοστό επιδότησης θα κυμανθεί από 40% έως 80%, το ύψος του οποίου θα εξαρτηθεί από τα κόστη που θα προκύψουν, καθώς και από το επίπεδο ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εν λόγω έκθεση.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην GULFOOD 2024, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, έως και τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, μεταβαίνοντας στον υπερσύνδεσμο https://forms.gle/jBLeowhvJ9P5PEDv5, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής και αποστέλλοντάς την υπόψιν της κας Αναγνωστοπούλου στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με κοινοποίηση στα e-mails Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Για την οριστικοποίηση της δήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητο να πατηθεί «Υποβολή» προκειμένου να καταγραφεί η απάντησή σας.
Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί προτεραιότητα με βάση την αίτηση συμμετοχής και μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου χώρου, όπως αυτός ορίζεται από την διοργανώτρια εταιρεία Enterprise Greece.

[ Από τη διοργανώτρια εταιρεία επισημαίνονται τα εξής :
1. Με απόφαση των διοργανωτών και με στόχο την εξασφάλιση ωφέλιμου εκθεσιακού χώρου, από φέτος εταιρείες με τα προϊόντα confectionary (sweets, bonbons, candies, caramels, drops, chewing gums, gums and jellies, liquorice, marshmallows, nougat, pralines, toffee, and truffles, as well as cocoa, chocolate and chocolate products) δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στην «GULFOOD 2024», αλλά στην αντίστοιχη κλαδική έκθεση ISM Middle East που λαμβάνει χώρα κάθε Νοέμβριο. Περισσότερες πληροφορίες στον κάτωθι σύνδεσμο: https://www.gulfood.com/show-sectors.
2. Η προπληρωμή του 10% πέραν της τιμής συμμετοχής σε καμιά περίπτωση δεν εξασφαλίζει γωνιακό περίπτερο.
3. Στο κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά των εκθεμάτων, την οποία θα πρέπει να αναλάβει ο κάθε εκθέτης ξεχωριστά. Συστήνουμε την έγκαιρη αποστολή των δειγμάτων του ξηρού φορτίου (τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την έκθεση).
4. Η Υποχρεωτική συμμετοχή ανά εκθέτη των 800 ευρώ, αναλύεται ως εξής :
- Compulsory Enhanced Internet Listing – AED 1,800 per company
- Compulsory Exhibitor Insurance – AED 630 per company
- Registration Fee ¬– AED 1,100 per company. ]