Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024
04:37:02

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στην «Prowein» στο Ντίσελντορφ

  • Κατηγορία Αγορά

Με την Περιφέρεια, μέσω Enterprise Greece,
οι οινοπαραγωγοί στην «Prowein» στο Ντίσελντορφ

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προτίθεται (με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων της) να συμμετάσχει –εφ' όσον εκδηλωθεί το απαραίτητο ενδιαφέρον- στη διεθνή έκθεση Οίνων & Ποτών «Prowein», η οποία θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Προβλέπεται η λειτουργία εθνικού Wine Bar, καθώς και μία σειρά ουσιαστικών προωθητικών ενεργειών, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της έκθεσης για την εθνική συμμετοχή.
Το εθνικό περίπτερο, όπου θα φιλοξενηθεί και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οργανώνεται και στηρίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).
Η Περιφέρεια στηρίζει επιδοτώντας το κόστος συμμετοχής του κάθε εκθέτη. Το ποσοστό επιδότησης θα κυμανθεί από 40% έως και 80%, με το ακριβές ύψος του να εξαρτάται από τα κόστη που θα προκύψουν καθώς και το επίπεδο ενδιαφέροντος των οινοπαραγωγών της Στερεάς Ελλάδας για την εν λόγω έκθεση.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην «Prowein», θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, το αργότερο έως την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο σύνδεσμο https://forms.gle/vH8ZFhgBFtUDVGuC7 
[ Σημείωση: Προηγούνται όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στην Enterprise Greece και μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου χώρου. ]