Πέμπτη 23 Μαϊου 2024
06:54:24

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στην «Οικοδομή Εxpo»

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση του κλάδου των κατασκευών «Οικοδομή Εxpo», που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως και 22 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παρέχει στις επιχειρήσεις του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design, τη δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων τους σε ένα ευρύ και ειδικό αγοραστικό κοινό.
Προϋπόθεση για να λάβουν μέρος οι επιχειρήσεις ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας, είναι η έδρα της επιχείρησης να είναι εντός της Περιφέρειας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα να υπάρχουν συμμετοχές από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.
Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στην έκθεση, στην επίσημη ιστοσελίδα: https://buildexpogreece.com/
Η εγγραφή καθώς και το ατομικό περίπτερο (11 τ.μ.) κάθε εκθέτη επιδοτείται οικονομικά, στο μεγαλύτερο τμήμα του, από την Περιφέρεια. Το κόστος συμμετοχής για κάθε εκθέτη ανέρχεται σε 300 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.
Οι θέσεις για τη συμμετοχή στον εκθεσιακό χώρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι συγκεκριμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://forms.gle/XACwqws9HzhBVJVc7
Για περισσότερες πληροφορίες: Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τηλ.: 2231030190 & e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
[ ΕΚΘΕΜΑΤΑ
Δομικά προϊόντα - Ξηρά Δόμηση / Μονωτικά – συστήματα θερμομόνωσης / Στεγανοποιητικά Κονιάματα - Βελτιωτικά / Κουφώματα / Κάγκελα - Είδη Κιγκαλερίας / Αίθρια – Πέργκολες –Πολυκαρβονικά / Δάπεδα – Ψευδοροφές / Πλακάκια - Είδη Υγιεινής / Χρώματα / Προϊόντα Τσιμέντου / Πισίνες – Spa / Μάρμαρα – Γρανίτες – Πέτρες / Εργαλεία & Οικοδομικά Μηχανήματα / Ανελκυστήρες / Software
ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΝΑ ΕΚΘΕΤΗ
H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα διαθέτει χώρο με περίπτερα κατασκευασμένα από βαμμένη ξύλινη τοιχοποιία και θα περιλαμβάνουν: Μοκέτα χρώματος γκρι, τραπέζι στρογγυλό γυάλινο, δύο καρέκλες χρώματος οξιάς, έναν προβολέα HQI των 150 watt ανά 5 τ.μ., πρίζα 500 watt και επιγραφή με τον αριθμό περιπτέρου, την επωνυμία του εκθέτη και το λογότυπο της Περιφέρειας Παράλληλα, καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν εξειδικευμένα στελέχη από την διοργανώτρια εταιρεία για την άμεση εξυπηρέτησή των συμμετεχόντων: συντηρητής ηλεκτρολόγος, τεχνικός τηλεπικοινωνιών, προσωπικό καθαριότητας και φύλαξης. Θα παρέχεται ιατρική κάλυψη και ασφάλεια. ]