Παρασκεύη 19 Ιουλίου 2024
12:59:15

Χαλκίδα

Κούκουζας: «Δίπλα στις εξωστρεφείς επιχειρήσεις»

  • Κατηγορία Αγορά

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έδωσε το «παρών» στη διεθνή έκθεση «Summer Fancy Food Show 2023», που πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως και τις 27 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη, οργανώνοντας και συντονίζοντας με επιτυχία (σε συνεργασία με την Enterprise Greece), αποστολή αποτελούμενη από 5 Στερεοελλαδίτικες επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων και των ποτών.
[ Οι επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Π.Ε. Εύβοιας είχαν στήριξη και από το τοπικό Επιμελητήριο. ]

Βαγγέλης Κούκουζας (Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας):
«Ακολουθώντας τις οδηγίες του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού συμμετείχαμε στην έκθεση «Summer Fancy Food Show 2023», με δυναμικές επιχειρήσεις που δύνανται να σηκώσουν το βάρος μιας απαιτητικής αγοράς, όπως είναι αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Στοχεύσαμε σε προϊόντα που έχουν μεγάλη ζήτηση, ούτως ώστε να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες σύναψης επωφελών συνεργασιών.
Στεκόμαστε στο πλάι όλων των επιχειρήσεων που δείχνουν πυγμή και εξωστρέφεια, ώστε να κατακτήσουν ή να διατηρήσουν την παρουσία τους σε μεγάλες αγορές. Συνομιλούμε με τους επιχειρηματίες και ακούμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους. Ενισχύουμε οικονομικά τη συμμετοχή τους σε κάθε εκθεσιακό γεγονός από το οποίο οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας διαβλέπουν όφελος και προοπτική, ώστε να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να ενισχύσουν της ρευστότητάς τους, παράγοντες που συνεπάγονται νέες σταθερές θέσεις εργασίας και καλύτερο εισόδημα για τους επιχειρηματίες και εργαζόμενους τους.»