Κυριακή 19 Μαϊου 2024
10:19:43

Χαλκίδα

Ο αγροδιατροφικός κλάδος με την Περιφέρεια στη Lamia Expo

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στην έκθεση Lamia Expo Central Greece Trade Event, που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως και 18 Ιουνίου, στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Η Lamia Expo είναι γενική έκθεση με επιχειρήσεις από ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα δηλώσει παρούσα στο κτίριο Γ', φιλοξενώντας στο χώρο της παραγωγούς και επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου, που εδρεύουν εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, με επωνυμία ή με ετικέτα συσκευασίας προϊόντων που δεν παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Για τη φιλοξενία των επιχειρήσεων θα διατεθούν ατομικά stands εμβαδού 15 τ.μ.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου και να έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων.
Η επιδότηση της Περιφέρειας ανέρχεται στο 80% του κόστους, το οποίο τελικά διαμορφώνεται για τους συμμετέχοντες στα 223,20 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 2 μετά το μεσημέρι, συμπληρώνοντας τη αίτηση-φόρμα συμμετοχής στο σύνδεσμο: https://forms.gle/uRnyjeFgHpqU9iBe6 

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για την οριστικοποίηση της συμμετοχής θα πρέπει εντός 3ημέρου από την υποβολή της αίτησης να καταβληθεί και το αναλογούν κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες: Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τηλ.: 2231030190 & e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

[ Κατηγορίες προϊόντων προς έκθεση: Μέλι - Μελισσοκομικά προϊόντα / Τυροκομικά - Γαλακτοκομικά προϊόντα / Προϊόντα Κρέατος & Κρεατοπαρασκευασμάτων / Προϊόντα Πτηνοτροφείου / Προϊόντα Αλιευμάτων & Ιχθυρών / Στιγμιαία γεύματα – Φαγητό / Μανιτάρια / Βότανα / Σύκα / Προϊόντα ζύμης – αρτοπαρασκευάσματα / Ελιές – Ελαιόλαδο / Σαπούνια – Καλλυντικά / Ξηροί Καρποί / Βιολογικά Προϊόντα ]

[ Παροχές ανά εκθέτη: Στεγασμένος χώρος που περιλαμβάνει: διαχωριστικά, μετόπη με επιγραφή εκθέτη, γραφείο, 3 καρέκλες, τραπεζάκι, αριθμό stand, πρίζα. Προσφέρεται κλιματισμός, δωρεάν wifi, καθαριότητα, φύλαξη ]