Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023
21:05:06

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στη Beyond

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στην έκθεση «Beyond», που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως και 26 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις της Helexpo.

Η «Beyond» αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός στο πεδίο της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, φιλοξενώντας στον εκθεσιακό χώρο των 2.000 τ.μ. της, εταιρείες, φορείς και οργανισμούς από τουλάχιστον 30 χώρες.
Έχει σχεδιαστεί ως διεθνής πλατφόρμα διασύνδεσης, σημείο αναφοράς για την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών που διερευνούν τόσο τον κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης όσο και τις πολλαπλές ευκαιρίες που δημιουργούνται στον εξελισσόμενο τομέα των τεχνολογιών καθώς και πεδίο εμπορικών συμφωνιών.
Περιλαμβάνει εκθέματα, κορυφαίους ομιλητές, βιωματικές εμπειρίες, λανσαρίσματα προϊόντων και b2b συναντήσεις, καλύπτοντας τέσσερα θεματικά πεδία: τις εμπορικές εταιρείες τεχνολογίας (με φυσική παρουσία και παρουσίαση ψηφιακών εργαλείων στο κοινό), τις νεοφυείς επιχειρήσεις (γνωστές ως start ups, με παρουσίαση των καινοτόμων ιδεών και εφαρμογών τους σε επενδυτές και εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων), τα ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια (με αποστολή το σχεδιασμό και το συντονισμό της εφαρμογής της έρευνας και της καινοτομίας στην τεχνολογική ανάπτυξη) και

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με στόχο την προώθηση της σύζευξης της έρευνας και της επιχειρηματικότητας, προσκαλεί τις καινοτόμες επιχειρήσεις, τους ερευνητικούς φορείς και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που εδρεύουν εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, να συμμετάσχουν δωρεάν στο περίπτερό της.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Τετάρτη 11 Μαΐου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 2231352602.