Κυριακή 19 Μαϊου 2024
12:02:39

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στη Book Fair στη Θεσσαλονίκη

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου «Book Fair», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως και τις 7 Μαΐου, στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τη μόνη διεθνή έκθεση βιβλίου που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και αποτελεί το σημαντικότερο ετήσιο ραντεβού για εκατοντάδες εκδότες, συγγραφείς, μεταφραστές, λογοτεχνικούς πράκτορες, δημοσιογράφους, βιβλιοπώλες, βιβλιοθηκονόμους, ιδρύματα, φορείς και οργανισμούς για το βιβλίο.
Με τη συμμετοχή της στην έκθεση, η Περιφέρεια επιδιώκει να αναδείξει τόσο τη σημασία του βιβλίου ως πολιτιστικού αγαθού όσο και συγγραφείς που κατάγονται ή διαβιούν στη Στερεά Ελλάδα.

Στο χώρο που θα έχει στη διάθεσή της η Περιφέρεια, θα φιλοξενήσει δωρεάν όποιους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εκθεσιακό γεγονός.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις έως και τις 30 Απριλίου.
Πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και στο τηλέφωνο 2231354721.