Παρασκεύη 01 Μαρτίου 2024
21:53:58

Χαλκίδα

Εκπαιδευτική αποστολή με το Επιμελητήριο στη Γαλλία

  • Κατηγορία Αγορά

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Erasmus+» με τίτλο Σχεδίου «Πράσινη Επιχειρηματικότητα και Περιβαλλοντική Διαχείριση», το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή στη Γαλλία για 12 ημέρες (11 διανυκτερεύσεις) από 20 έως και 30 Απριλίου, για 32 συμμετέχοντες.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν ιδιοκτήτες και στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων που στοχεύουν στην εξοικονόμηση ενέργειας στις επιχειρήσεις τους, προέρχονται από επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου και δραστηριοποιούνται στον Νομό.
Με τους συμμετέχοντες να επιζητούν τις δυνατότητες των νέων δυναμικών πράσινων επιχειρηματικών πρακτικών για την προστασία του περιβάλλοντος, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παράγονται και τις διαδικασίες παραγωγής, τοποθετώντας στο επίκεντρο της συζήτησης την ιδιωτική εταιρική πράσινη πρωτοβουλία.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: εκπαίδευση - επισκέψεις αναφορικά με τις αντικείμενο κατάρτισης στο φορέα υποδοχής / επισκέψεις σε οργανισμούς και επιχειρήσεις / πολιτιστικές επισκέψεις.

Οι καταρτιζόμενοι θα πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους με την έκδοση των κάτωθι μονάδων πιστοποιητικών: α) Πρόγραμμα Europass Mobility και β) Βεβαίωση παρακολούθησης από τον Φορέα Υποδοχής με τον τίτλο του σχεδίου.

Το σχέδιο –και άρα, η εκπαιδευτική αποστολή- καλύπτεται από επιχορήγηση του Προγράμματος «Erasmus+2020».

Οι ημερομηνίες που προαναφέρονται είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να τροποποιηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων– δικαιολογητικών: επικοινωνία με τους Κωνσταντίνα Κάντα ή Νικόλαο Ανάγνο, στα τηλέφωνα 2221023510 & 2221086452 ή στο website του Επιμελητηρίου (www.eviachamber.gr / Κατάρτιση – Εκπαίδευση).
Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων, με όλα τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, έως και την Τετάρτη 15 Μαρτίου.