Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
12:36:22

Χαλκίδα

Εκπαιδευτική αποστολή με το Επιμελητήριο στην Κύπρο

  • Κατηγορία Αγορά

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Erasmus+» με τίτλο Σχεδίου «Food & Beverage Management», το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή στην Κύπρο για 12 ημέρες (11 διανυκτερεύσεις) από 27 Μαρτίου έως και 7 Απριλίου, για 20 συμμετέχοντες.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν ιδιοκτήτες, στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που ασχολούνται γενικότερα με τα θέματα του Food & Beverage Management στο χώρο των επισιτιστικών επιχειρήσεων και των ξενοδοχείων, που προέρχονται από επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου και δραστηριοποιούνται στον Νομό.
Με τους συμμετέχοντες να επιζητούν τον καθορισμό των προτύπων, των αρχών και των τεχνικών που απαιτούνται για αποτελεσματική διοίκηση στα τμήματα μαζικής παραγωγής του κλάδου, ώστε να καταστούν πιο ανταγωνιστικοί.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: εκπαίδευση - επισκέψεις αναφορικά με τις αντικείμενο κατάρτισης στο φορέα υποδοχής / επισκέψεις σε οργανισμούς και επιχειρήσεις / πολιτιστικές επισκέψεις.

Οι καταρτιζόμενοι θα πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους με την έκδοση των κάτωθι μονάδων πιστοποιητικών: α) Πρόγραμμα Europass Mobility και β) Βεβαίωση παρακολούθησης από τον Φορέα Υποδοχής με τον τίτλο του σχεδίου.

Το σχέδιο –και άρα, η εκπαιδευτική αποστολή- καλύπτεται από επιχορήγηση του Προγράμματος «Erasmus+2020».

Οι ημερομηνίες που προαναφέρονται είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να τροποποιηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων– δικαιολογητικών: επικοινωνία με τους Κωνσταντίνα Κάντα ή Νικόλαο Ανάγνο, στα τηλέφωνα 2221023510 & 2221086452 ή στο website του Επιμελητηρίου (www.eviachamber.gr / Κατάρτιση – Εκπαίδευση).

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων, με όλα τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά: έως και την Τετάρτη 8 Μαρτίου.