Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
11:24:46

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στη London Wine Fair

  • Κατηγορία Αγορά

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Διεθνή Έκθεση Κρασιού «London Wine Fair» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 15 έως και 17 Μαΐου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Olympia στο Λονδίνο.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει με 10 οινοποιεία, στον ανοιχτό χώρο Wines of Greece, σε ομαδικό περίπτερο συνολικού εμβαδού 40 τ.μ., με στόχο την προώθηση και την ανάδειξη των στερεοελλαδίτικων κρασιών στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη επαγγελματική έκθεση κρασιού για την on-trade & off-trade αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Στερεάς Ελλάδας και η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων τους να μην παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και εκθετών οι οποίοι είναι αμιγώς παραγωγοί και δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, στηρίζεται-επιδοτείται οικονομικά κατά 90% από την Περιφέρεια.
Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη στο ομαδικό περίπτερο ανέρχεται στα 420 ευρώ (δεν απαιτείται Φ.Π.Α.).
Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, παρακαλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο https://forms.gle/XpkacTgBrdK8E1bXA 

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα μεριμνήσουμε ώστε στις συμμετοχές να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρήσεις που δεν έχουν επιδοτηθεί μέσω της Περιφέρειας για συμμετοχή σε έκθεση, εντός του έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες: Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) Τηλ.: 2231030190

[ Παροχές ομαδικού περιπτέρου:
- Πολυτελή κατασκευή που περιλαμβάνει ενιαίο πάγκο
σερβιρίσματος, στον οποίο αναλογούν ανά οινοποιείο: επιφάνεια σερβιρίσματος 80εκ με λογότυπο, σκαμπό, κοινή χρήση αποθηκευτικού χώρου και ψυγείων.
- Εμφιαλωμένο νερό, πάγος, ποτήρια, πτυελοδοχεία
- Καθημερινός καθαρισμός περιπτέρου
- Διερμηνείς & βοηθητικό προσωπικό σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
- Προβολή επιλεγμένων ελληνικών οίνων σε Premium Masterclass εντός ειδικής αίθουσας.
- Συμμετοχή στο Wine Bar εντός του Περιπτέρου, το οποίο θα
λειτουργεί όλο το 3ήμερο της έκθεσης με την υποστήριξη διακεκριμένων Sommelier και Wine expert της Βρετανικής αγοράς. ]