Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
16:31:16

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στην Constructions Cyprus

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση «Constructions Cyprus», τη μοναδική εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου στην Κύπρο, που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως και 9 Απριλίου στο Χώρο Αρχής Κρατικών Εκθέσεων, στη Λευκωσία.

[ Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στην έκθεση, στην επίσημη ιστοσελίδα: http://www.expoconstructions.com/ ]

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με περίπτερο 88 τ.μ., παρέχει σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design (πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, κατασκευαστές, εφαρμοστές, μονωτές, εμπόρους δομικών υλικών, διακοσμητές κ.α.), τη δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, με στόχο την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών και τη διαμόρφωση συνεργειών και δικτυώσεων.

Προϋπόθεση για να λάβουν μέρος οι επιχειρήσεις ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας, είναι να δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας και η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων να μην παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής και η κατασκευή του περιπτέρου επιδοτείται οικονομικά κατά 80% από την Περιφέρεια.
Το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη για ατομικό περίπτερο τουλάχιστον 12 τ.μ. ανέρχεται στα 214 ευρώ (απαλλασσόμενου ΦΠΑ).
Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής καθώς και έξοδα μεταφοράς εκθεμάτων.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο: https://forms.gle/yXUFURjWW5RCkoRx7 
Η αίτηση θα οριστικοποιείται με την εξόφληση του κόστους συμμετοχής και τη λήψη επιβεβαιωτικού e-mail από το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της Περιφέρειας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τηλ.: 2231030190.

[ ΕΚΘΕΜΑΤΑ
Δομικά υλικά / Θερμομονωτικά υλικά / Μονωτικά υλικά / Χρώματα / Προκατασκευές / Μεταλλικά κτίρια / Κουφώματα αλουμινίου / Εσωτερικά κουφώματα / Real Estate / Υδραυλικά & ηλεκτρολογικά / Λογισμικό / Οικοδομικά μηχανήματα / Πόρτες ασφαλείας / Εργαλεία χειρός / Ικριώματα / Δάπεδα-Μοκέτες / Βιομηχανικές σχάρες / Επενδύσεις τοίχων / Υδρορροές / Κουζίνα-Μπάνιο κ.α.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΝΑ ΕΚΘΕΤΗ
H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα διαθέτει χώρο με διακριτά ατομικά περίπτερα 12 τ.μ. με δομή octanorm ασημί αλουμινίου, ύψους 2.5 μ., πανό χρώματος γκρι και μετώπη με την επωνυμία του εκθέτη, που θα περιλαμβάνει ένα infodesk με το λογότυπο του εκθέτη, τρεις καρέκλες, μοκέτα, μία πρίζα 500 watt και τρία spot φωτισμού.
Θα παρέχεται δωρεάν φύλαξη και καθαρισμός του περιπτέρου, γραμματειακή υποστήριξη και εταιρικό profile στον κατάλογο της έκθεσης στα ελληνικά και τα αγγλικά
Ο χώρος θα είναι διαθέσιμος για έξι ημέρες (προετοιμασία-λειτουργία-αποξήλωση). ]