Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
20:37:43

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στη Food & Drink στο Λονδίνο

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων - Ποτών «The International Food & Drink Event», που διοργανώνεται από τις 20 έως και τις 22 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Excel στο Λονδίνο.

Η έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Συγκεντρώνει περισσότερους αγοραστές και προμηθευτές τροφίμων και ποτών από οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση στο Ηνωμένο Βασίλειο (+25.000 επισκέπτες,+1.260 εκθέτες από +91 χώρες). Επί 40ετία και πλέον συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη πλατφόρμα προμήθειας προϊόντων για ανώτερους αγοραστές από όλους τους τομείς λιανικής, χονδρικής, διανομής, εισαγωγής - εξαγωγής και υπηρεσιών τροφίμων.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει με ομαδικό περίπτερο εμβαδού 24 τ.μ. για την φιλοξενία των εταιρειών της Περιφέρειας,.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο, είναι να εδρεύουν ή να δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων να μην παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη στο ομαδικό περίπτερο ανέρχεται στα 400 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.
Επιπρόσθετα υπάρχει κόστος εγγραφής (registration fee) στον κατάλογο της έκθεσης, στα 450 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, το οποίο θα καλυφθεί από κάθε εκθέτη χωριστά, όπως και τα έξοδα μεταφοράς και ασφάλισης των εμπορευμάτων.
Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει επίσης, έξοδα μετακίνησης και διαμονή.

Λόγω περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο https://forms.gle/1NXn6EAjVMwj7YJ96 

Πληροφορίες και διευκρινίσεις στο Γραφείο της κεντρικής δομής του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων, στο τηλέφωνο 2231030190.

[ Κόστος συμμετοχής: ενοίκιο χώρου / κατασκευή περιπτέρου με πάτωμα και τοιχοποιία μελαμίνης / πλήρης εξοπλισμός
Παροχές περιπτέρου : infodesk με λογότυπο ανά εκθέτη / βιτρίνα ανά εκθέτη για τοποθέτηση προϊόντων / σκαμπό ανά εκθέτη / καλαθάκι ανά εκθέτη / επαρκή αριθμό τραπεζιών με 4 καρέκλες το καθένα, έκαστο για κοινή χρήση
Τομείς έκθεσης: αρτοσκευάσματα, σνάκ / είδη ζαχαροπλαστείου / ποτά / είδη παντοπωλείου / τρόφιμα ψυγείου και κατεψυγμένα / health & Wellbeing / international pavilions & specialty food / vegan, plant based ]