Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
19:33:01

Χαλκίδα

Mε την Περιφέρεια στη Food Expo & Oenotelia

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Food Expo Greece», που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως και 20 Μαρτίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα.

Η Food Expo αποτελεί τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό foroum για τα τρόφιμα και ποτά στη χώρα μας και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Αποτελεί πόλο έλξης για περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες της οργανωμένης λιανικής, του χονδρεμπορίου και της μαζικής εστίασης. Καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου, αφού απευθύνεται σε διεθνείς αγοραστές και στοχευμένους hosted buyers.
Παράλληλα με την Food Expo διεξάγεται και η Διεθνής Έκθεση Οίνου & Αποσταγμάτων «Oenotelia».
Την Έκθεση θα πλαισιώσουν παράλληλες γαστρονομικές και πολιτισμικές συνεδριακές εκδηλώσεις, ημερίδες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. [Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://foodexpo.gr.]

Η Περιφέρεια θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο, παρέχοντας σε 30 επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής τηςαρμοδιότητας, τη δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων τους σε ένα ευρύ αλλά ειδικό αγοραστικό κοινό.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν ή να δραστηριοποιούνται εντός της Στερεάς Ελλάδας και η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων να μην παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται κατά 80% από την Περιφέρεια.
Το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη για ατομικό περίπτερο 8,75 τ.μ., με αποθήκη 2 τ.μ., στο χώρο των γενικών τροφίμων του αγροδιατροφικού κλάδου ή στο χώρο των οίνων/ποτών, ανέρχεται στα 420 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια, που βρίσκεται στο σύνδεσμο https://forms.gle/67zHpkD4criWPr8J7 

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Θα υπάρξει επίσης μέριμνα ώστε στις συμμετοχές να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες: Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ). Τηλ: 2231030190

[ Παροχές Περιπτέρων: Επωνυμία με αυτοκόλλητο λογότυπο της εταιρείας στη μετώπη / infodesk / σκαμπό / βιτρίνα με τέσσερα ράφια & εσωτερικό φωτισμό (εξαιρούνται τα περίπτερα της Oenotelia) / ένα τραπέζι και δύο καρέκλες για χώρο συναντήσεων / μοκέτα / μία πρίζα ανά εκθέτη. ]