Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με την Περιφέρεια σε τουριστικό workshop στην Πολωνία

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Εύβοιας και Φθιώτιδας και με τη στήριξη της εκεί Πρεσβείας μας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για επιπλέον ανάδειξή της ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό, συμμετείχε με 34 επιχειρηματίες και επαγγελματίες του κλάδου, στο διήμερο (13 & 14 Δεκεμβρίου) Greek Gastronomy Workshop στη Βαρσοβία.

Κατά τη διάρκεια του workshop, πραγματοποιήθηκαν κατ' ιδίαν συναντήσεις, των επαγγελματιών με περισσότερους από 40 δημοσιογράφους, προερχόμενους από τα μεγαλύτερα μέσα της Πολωνίας, tour operators, travel agents, influencers και γενικά διαμορφωτές κοινού της χώρας, οι οποίοι παρουσίασαν με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο και υπό την «ομπρέλα» της Περιφέρειας το τουριστικό της προϊόν.
Σε μία αγορά που παρουσιάζει διαρκώς αυξανόμενους δείκτες επισκεψιμότητας προς την Περιφέρειά μας, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ιστορία και τον Πολιτισμό και συμμετέχει σε υπαίθριες κυρίως δραστηριότητές. Σε ένα κοινό το οποίο επιλέγει συστηματικά πλέον τη Στερεά Ελλάδα σε δωδεκάμηνη βάση και έχει εντάξει αρκετά τοπικά προϊόντα στην καθημερινότητά του.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, Αθλητισμού & Εθελοντισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Ηλίας Μπουρμάς, με αφορμή την συμμετοχή της Περιφέρειας στο workshop δήλωσε: «Η επιθυμία του επιχειρηματία – του επαγγελματία του τουρισμού, είναι κατά κάποιο τρόπο μία άτυπη εντολή για εμάς. Αυτοί είναι που γνωρίζουν καλύτερα από όλους και εμείς οφείλουμε να συνεργαζόμαστε μαζί τους. Μας το ζήτησαν, το πραγματοποιήσαμε, δουλέψαμε μαζί, απόλυτα επαγγελματικά με μία αγορά που ενδιαφέρεται όλο και περισσότερο για την Περιφέρειά μας, τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και οι κριτικές που αποσπάσαμε εξαιρετικές.»

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.