Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
19:55:34

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στις «Παρουσίες»

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τουριστικών Ειδών και Ειδών Λαϊκής Τέχνης «Παρουσίες 2023», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως και τις 15 Ιανουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Athens Metropolitan Expo, στην Αττική.
(Παράλληλα με τις «Παρουσίες» διεξάγονται στον ίδιο χώρο, τις ίδιες ημερομηνίες οι εμπορικές εκθέσεις «Λαϊκή Τέχνη» και «Τέχνημα».)

Η Έκθεση αποτελεί την μεγαλύτερη και ολοκληρωμένη επαγγελματική έκθεση στο χώρο, με τη μέγιστη εμπορική αποτελεσματικότητα, καθώς την επισκέπτονται επαγγελματίες του κλάδου με καταστήματα τουριστικών ειδών και ενδυμάτων, ξενοδοχεία, τουριστικά mini market, καταστήματα κεραμικών, κοσμηματοπωλεία και καταστήματα παραδοσιακών τροφίμων και ποτών.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση, με εκθεσιακό χώρο των 54 τ.μ. στο HALL 1, με τα αντίστοιχα εκθέματα τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης, θέλοντας να προωθήσει τον τουριστικό κλάδο και το εμπόριό του.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 200 ευρώ συν ΦΠΑ 24%.

Όσοι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον το συντομότερο, και όχι αργότερα από την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα συμμετοχής https://forms.gle/hK8mmf2t331yRVZ37.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και μέριμνα ώστε να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες..

Για την κατοχύρωση της αίτησης συμμετοχής θα πρέπει να γίνει άμεση αποστολή των Στοιχείων Μητρώου - Επιχείρησης προς το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

[ Κατηγορίες Εκθεμάτων: Είδη λαϊκής τέχνης / Ασημένια Κοσμήματα – Μπιζού / Δερμάτινα - Υφαντά – Κεντήματα / Αγιογραφίες - Εικόνες – Αγάλματα / Ξυλόγλυπτα – Πίνακες / Μινιατούρες – Διακοσμητικά / Είδη ταξιδίου / Τουριστικά Είδη - Ενδύματα – Υποδήματα / Μπρούτζινα – Κεραμικά ]

[ Παροχές: Ατομικό περίπτερο 9 τ.μ. / Δομή από αλουμίνιο με πλάτες από μελαμίνη / Μετώπη με την επωνυμία του εκθέτη / Ένα γραφείο, δύο καρέκλες / Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, 3 spot φωτισμού 100W / καθαρισμός / security / ιατρική κασι ασφαλιστική κάλυψη / δωρεάν προσκλήσεις / ειδικές κάρτες εκθετών
Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παραγωγών και επιχειρήσεων προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Το περίπτερο θα λειτουργεί και ως αποθηκευτικός χώρος. Ενώ, επιτρέπεται και η τοποθέτηση διαφημιστικού υλικού. ]