Παρασκεύη 23 Φεβρουαρίου 2024
05:11:06

Χαλκίδα

Οι παραγωγοί της Βόρειας Εύβοιας εκθέτουν στο Μετρό του Συντάγματος

  • Κατηγορία Αγορά

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνδιοργανώνει με το «Διάζωμα», Έκθεση Τοπικών Παραγωγών Βόρειας Εύβοιας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2023, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και θα πραγματοποιηθεί με τη χορηγία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του ΣΠΕΛ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας «ΕΥΒΟΙΑ ΜΕΤΑ».

Η Έκθεση απευθύνεται αποκλειστικά στις επιχειρήσεις που έχουν έδρα στους δυο πληγέντες δήμους της Βόρειας Εύβοιας (Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού και Δήμος Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας), με στόχο την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων των παραγωγών, στο αγοραστικό κοινό της Αττικής.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου και να έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις δεν θα επιβαρυνθούν με κάποιο κόστος συμμετοχής.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση, καλούνται να συμπληρώσουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 20ης Δεκεμβρίου, αίτηση συμμετοχής μέσω του συνδέσμου https://forms.gle/pfmL7ez8CT7zv5dG8 

Για την κατοχύρωση της αίτησης συμμετοχής θα πρέπει να γίνει άμεση αποστολή των Στοιχείων Μητρώου της Επιχείρησης προς το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της Περιφέρειας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Παροχές: Ατομικό περίπτερο διαστάσεων 4μ.Χ 2μ., με ράφι τοποθέτησης προϊόντων, τραπέζι με δύο σκαμπό, μοκέτα, ηλεκτρική παροχή 200watt και φωτισμό
Το περίπτερο θα λειτουργεί και σαν αποθηκευτικός χώρος ενώ επιτρέπεται η τοποθέτηση διαφημιστικού υλικού.
Η συμμετοχή των εκθετών προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης.