Τρίτη 23 Απριλίου 2024
17:02:22

Χαλκίδα

Μέσω Μονάχου στην αγορά της Γερμανίας

  • Κατηγορία Αγορά

Οκτώ δυναμικές επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας συμμετείχαν μέσω της Περιφέρειας στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «Food & Life», που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου στο Μόναχο.

Με τη δημιουργία από πλευράς Περιφέρειας όλων εκείνων των απαραίτητων προϋποθέσεων ώστε να εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη συμμετοχή και παρουσία, οι επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε πλήθος ξένων καταναλωτών και να πραγματοποιήσουν b2b συναντήσεις με δυνητικούς αγοραστές και εμπόρους, σε μία από τις πιο δημοφιλείς διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών με αναφορά σε μια μεγάλη και απαιτητική αγορά, όπως αυτή της Γερμανίας.

Βαγγέλης Κούκουζας (αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας):
«Συνεχίζουμε με επιτυχία να υλοποιούμε το εκθεσιακό πλάνο της Περιφέρειας. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον επιχειρηματικό κόσμο της Στερεάς Ελλάδας σε ότι αφορά στις εκθέσεις επιχειρηματικότητας είναι ιδιαιτέρως θετικά. Οφείλουμε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και το νέο έτος. Προσθέτοντας στο εκθεσιακό πλάνο της νέας χρονιάς και νέες δράσεις εξωστρέφειας προς όφελος της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.»