Τρίτη 23 Απριλίου 2024
16:40:59

Χαλκίδα

Στο Φεστιβάλ Μελιού στο ΣΕΦ με την Περιφέρεια

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πρόκειται να συμμετάσχει στο «13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στον Πειραιά.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε μελισσοκόμους, μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς ή εταιρείες παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης μελιού, σε επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων μέλισσας και σε εταιρείες κατασκευής ή αντιπροσώπευσης μελισσοκομικού εξοπλισμού.
Στόχος είναι η οργανωμένη και αποτελεσματική προβολή των προϊόντων μελισσοκομίας και του συνόλου του παραγωγικού κεφαλαίου, με τη συμμετοχή επιχειρήσεων που εδρεύουν εντός της Στερεάς Ελλάδας και η επωνυμία τους ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων τους δεν παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου και να έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων.
Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 100 ευρώ συν ΦΠΑ.

Όσοι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον το συντομότερο, και όχι αργότερα από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα συμμετοχής https://forms.gle/yPXFkotEWrNEckc1A.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και μέριμνα ώστε να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες..

Για την κατοχύρωση της αίτησης συμμετοχής θα πρέπει να γίνει άμεση αποστολή των Στοιχείων Μητρώου - Επιχείρησης προς το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

[ Παροχές Περιπτέρων: Ατομικό περίπτερο διαστάσεων 4 τ.μ. / Δομή από αναδυόμενο αλουμίνιο 2.5 μ. ύψους / Οροφή από πλέγμα αλουμινίου / Πανό λευκής μελαμίνης / Μετώπη με την επωνυμία του εκθέτη / Ένα γραφείο, μία καρέκλα, δύο ράφια 1μ Χ 0,2μ / Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ένα spot φωτισμού / καλαθάκι απορριμμάτων / παρουσία στο ενημερωτικό έντυπο του Φεστιβάλ.
Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παραγωγών και επιχειρήσεων προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Το περίπτερο θα λειτουργεί και ως αποθηκευτικός χώρος. Ενώ, επιτρέπεται και η τοποθέτηση διαφημιστικού υλικού. ]