Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023
14:07:38

Χαλκίδα

Στη Beyond της τεχνολογίας και της καινοτομίας

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στην έκθεση «Beyond», που θα πραγματοποιηθεί από 29 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις της Helexpo.

Η «Beyond» αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός στο πεδίο της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, φιλοξενώντας στον εκθεσιακό χώρο των 2.000 τ.μ. της, εταιρείες, φορείς και οργανισμούς από τουλάχιστον 30 χώρες.
Έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες του σήμερα και να γίνει το «χωνευτήρι» λαμπρών μυαλών, ταλέντων και καινοτόμων τεχνολογικών προϊόντων. Περιλαμβάνει εκθέματα, κορυφαίους ομιλητές, βιωματικές εμπειρίες και λανσαρίσματα προϊόντων. Ενώ, κατά τη διάρκεια της, έξω από τον εκθεσιακό χώρο, διοργανώνεται διήμερο συνέδριο, που καλύπτει όλες τις θεματικές κατηγορίες.
Η «Beyond», ως σημείο αναφοράς για τις εξελίξεις στο πεδίο της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας, αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία διασύνδεσης με τις σημαντικότερες εταιρίες παγκοσμίως και πεδίο εμπορικών συμφωνιών

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με στόχο την προώθηση της σύζευξης της έρευνας και της επιχειρηματικότητας, προσκαλεί τις καινοτόμες επιχειρήσεις, τους ερευνητικούς φορείς και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που εδρεύουν εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, να συμμετάσχουν δωρεάν στο περίπτερό της.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: Νίκος Κριτσίλης, τηλ.: 6947255261 & e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .