Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με το Επιμελητήριο στη «Lamia Εxpo»

Το Επιμελητήριο Εύβοιας θα συμμετάσχει με περίπτερο φιλοξενίας Ευβοϊκών επιχειρήσεων στη Lamia Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου, στο χώρο της Πανελλήνιας 'Έκθεσης Λαμίας.

Προϋπόθεση για να λάβουν μέρος οι επιχειρήσεις ως εκθέτες στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, είναι να πρόκειται για μέλη του και ταμιακά ενήμερες προς το φορέα.

Στη γενική έκθεση Lamia Expo μπορούν να συμμετάσχουν επιχειρήσεις από ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως : Τρόφιμα – Ποτά – Βιολογικά Προϊόντα – Τεχνολογία Τροφίμων & Ποτών – Δόμηση – Κατοικία – Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος – Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας – Αγροτικός Τομέας – Παιδί & Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά – Διαφήμιση – Πληροφορική – Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Ποδήλατο κλπ.

Το Επιμελητήριο θα αναλάβει το κόστος του εκθεσιακού χώρου όπου θα φιλοξενήσει τις επιχειρήσεις. Στο κόστος περιλαμβάνεται η ενοικίαση του χώρου και η τυποποιημένη εκθεσιακή δομή με τον βασικό εξοπλισμό.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και 31 Αυγούστου, στo e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στη δήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να αναφέρονται απαραίτητα: Επωνυμία, έδρα και αντικείμενο δραστηριότητας της επιχείρησης, με τα είδη εκθεσιακού υλικού καθώς και ονοματεπώνυμο υπεύθυνου για την έκθεση με τηλέφωνο και email επικοινωνίας.

Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2221023510 & 2221022885 – εσωτ. 7 (Ανάγνος Νίκος).

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.