Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
08:29:08

Χαλκίδα

North Evia Pass: στις 25 Αυγούστου η τρίτη ευκαιρία

  • Κατηγορία Αγορά

Καπνός έγιναν μέσα σε λίγη ώρα τα North Evia Pass καθώς ολοκληρώθηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο, λόγω συμπλήρωσης του αριθμού των διαθέσιμων vouchers, και η διαδικασία της δεύτερης φάσης υποβολής αιτήσεων για την άυλη ψηφιακή κάρτα την οποία οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στη Βόρεια Εύβοια.

Διατέθηκαν (μετά τις 8.000 της πρώτης φάσης, ακόμη) 4.050 άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες των 150 ευρώ κατά προτεραιότητα σε δικαιούχους που κάλυπταν τις προϋποθέσεις (φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος και μη δικαιούχοι – ωφελούμενοι στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2021-2022, του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού της Δ.Υ.Π.Α. 2022 και της δράσης «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού ή συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο).

Όπως όμως είναι λογικό, πολλοί ήταν εκείνοι που απογοητεύτηκαν αφού δεν πρόλαβαν να κάνουν τη σχετική αίτηση και έμειναν εκτός. Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι σε λίγες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει και η τρίτη φάση του προγράμματος για διακοπές μέσα στο Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει από 25 έως και 31 Αυγούστου, αλλά όπως και στις δυο προηγούμενες φάσεις η πλατφόρμα αναμένεται να κλείσει μέσα σε λίγα λεπτά.
Σε αυτήν την τρίτη φάση, θα διατεθούν 7.300 κάρτες των 150 ευρώ για τη Βόρεια Εύβοια.

Και βέβαια, αμέσως μετά θα υπάρξει και η τέταρτη φάση του προγράμματος για διακοπές μέσα στον Οκτώβριο. Οι αιτήσεις θα γίνουν από 26 Σεπτεμβρίου και θα διατεθούν 2.000 κάρτες των 150 ευρώ για τη Βόρεια Εύβοια.