Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mε την Περιφέρεια στο Άλσος Περιστερίου

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στην 4η έκθεση «Κρασί – Μέλι – Λάδι & Ελιά: Η Αυθεντική Ελλάδα», που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Περιστερίου.

Η έκθεση αποτελεί μια σταθερή συνέργεια του Δήμου Περιστερίου με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που και μετά από δυο χρόνια μη πραγματοποίησής της, λόγω των υγειονομικών συνθηκών που επικρατούσαν, αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες (και μέσω των παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της έκθεσης).

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα έχει και πάλι τιμητική θέση ως η μοναδική περιφέρεια που θα προβάλει το σύνολο της τοπικής παραγωγής της, τη γαστρονομία της, αλλά και τον πολιτισμό της, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, να παρουσιάσουν και να αναδείξουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό της Αττικής.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου και να έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των παραγωγών και επιχειρήσεων είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια. Και επιπρόσθετα, η παρουσία εκπροσώπου τους καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Οι συμμετέχοντες δεν επιβαρύνονται με κάποιο κόστος συμμετοχής.

Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας τη αίτηση-φόρμα συμμετοχής στο σύνδεσμο https://forms.gle/SzjqJ7xwKc2EA2Jh6 

Για την κατοχύρωση της αίτησης συμμετοχής θα πρέπει να γίνεται άμεση αποστολή των στοιχείων μητρώου επιχείρησης προς το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (τηλ.: 2231030190) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

[ ΕΚΘΕΜΑΤΑ
Κρασί / Μέλι - Μελισσοκομικά προϊόντα / Λάδι / Ελιές / Τυροκομικά προϊόντα / Μανιτάρια / Βότανα / Σύκα / Προϊόντα ζύμης / Αρτοπαρασκευάσματα / Ξηροί καρποί / Σαπούνια - Καλλυντικά

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΝΑ ΕΚΘΕΤΗ
Ατομικό περίπτερο 3,5Χ1,90 τ.μ. με επωνυμία στη μετώπη, συρόμενη αδιάβροχη κουρτίνα, φωτισμό 2 led λαμπτήρων εσωτερικά, μπάλα (αρματούρα ) 40Watt εξωτερικά, πρίζα 500Watt, πάγκο, 2 καρέκλες, 2 σειρές ράφια στην πλάτη, καλαθάκι απορριμμάτων και παροχή καθαριότητας και φύλαξης. Το περίπτερο θα λειτουργεί και σαν αποθηκευτικός χώρος ενώ, επιτρέπεται η τοποθέτηση διαφημιστικού υλικού. ]

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.