Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
17:19:05

Χαλκίδα

Ο Γεροντίτης στην KAPTAIN SA

  • Κατηγορία Αγορά

Προσανατολισμένου κύκλου επαφών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου με τις κυριότερες παραγωγικές μονάδες της Ευβοίας, συνέχεια.

Επίσκεψη του προέδρου του Επιμελητηρίου, Γιάννη Γεροντίτη στην «Ευάγγελος Καπετάνιος Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Εταιρεία - KAPTAIN SA», μια εκ των πλέον καινοτόμων βιομηχανιών αυτοματοποιημένης παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων, με state of the art μηχανές σχεδιασμένες σύμφωνα με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αυλίδα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου συναντήθηκε με τον πρόεδρο & διευθύνοντα σύμβουλο αυτής, Ευάγγελο Καπετάνιο και το μέλος του ΔΣ, Βασιλική Καπετάνιου.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην τεχνολογία αιχμής του κλάδου και τις εξαγωγές. Ανταλλάχθηκαν απόψεις ενόψει του νέου επιχειρηματικού τοπίου, όπως αυτό φαίνεται να διαμορφώνεται μέσα από τις σύγχρονες τάσεις και απαιτήσεις, αλλά και όπως αυτό φαίνεται να συμπιέζεται από μη αναμενόμενες ή και από αναμενόμενες δυσμενείς συνθήκες. Και εκτιμήθηκαν οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Επιμελητήριο για την ποιοτική ανάπτυξη της ευβοϊκής εξωστρέφειας.