Παρασκεύη 19 Απριλίου 2024
05:32:48

Χαλκίδα

Στη Χαλκίδα το Συνέδριο της Ένωσης των ΔΕΥΑ

  • Κατηγορία Αγορά

Στη Χαλκίδα θα διεξαζθεί το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου του 2016 η 27η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ), που θα διαρκέσει τρεις ημέρες.

Τη διεξαγωγή της συνέλευσης στη Χαλκίδα, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ και Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργος Μαρινάκης.
Τόπος διεξαγωγής θα είναι πιθανότατα το αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και σύμφωνα με εκτιμήσεις θα συμμετέχουν περίπου 300 άτομα από Δήμους και ΔΕΥΑ όλης της χώρας (Δήμαρχοι, Πρόεδροι και μέλη των ΔΣ και στελέχη των ΔΕΥΑ).

Στο πλαίσιο της προεργασίας, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο ειδική σύσκεψη (από όπου και η φωτογραφία), στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Τ. Μωραΐτης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Μιχάλης Κεράτσας, ο Γεν. Δ/ντης της ΔΕΥΑΧ Μπάμπης Μανιάτης και εκ μέρους της ΕΔΕΥΑ η Γεν. Δ/ντρια Όλγα Κοτσελίδου και ο Τεχνικός Δ/ντής Γιώργος Μπακάλης.
Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οργανωτικές και τεχνικές λεπτομέρειες ενώ δόθηκαν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι από την πλευρά του Δήμου Χαλκιδέων και της ΔΕΥΑΧ θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την άψογη διοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης και τη διαμονή των επισκεπτών..