Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
18:24:15

Χαλκίδα

Η Περιφέρεια στην ΕΞ-ΠΟ-ΤΡΟΦ

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην έκθεση τροφίμων και ποτών «3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ», που πραγματοποιείται από τις 29 Ιανουαρίου έως και τη 1 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει πλήρως το κόστος μίσθωσης και κατασκευής ενιαίου περίπτερου, μέσα στο οποίο θα έχουν την δυνατότητα οι τοπικοί οι παραγωγοί να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παραγωγών και επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ενώ σημαντική θα είναι για την καλύτερη εικόνα της όλης προσπάθειας, η ύπαρξη προωθητικού υλικού εκ μέρους των συμμετεχόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων και των ποτών για συμμετοχή τους στο εκθεσιακό περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου επικοινωνώντας στo τηλέφωνο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας 2221353494 είτε αποστέλλοντας αίτημα συμμετοχής με τα στοιχεία τους, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα στοιχεία για την έκθεση στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.expotrof.gr