Σαββάτο 30 Σεπτεμβρίου 2023
19:00:14

Χαλκίδα

«Μεγάλη πλεκτάνη» από μη εγνωσμένους απατεώνες...

Κατηγορία
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ημερομηνία
2 Σεπτέμβριος 2022 21:00

Η κωμωδία του Jordi Galceran «Μεγάλη πλεκτάνη» παρουσιάζεται στη Χαλκίδα, (εξ αναβολής) την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ στο υπαίθριο θέατρο «Ορέστης Μακρής» στο Πάρκο Λαού.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Σε ένα πλούσιο προάστιο της Μαδρίτης, ο Ισίδρο Γκαλιάνα, ένας διεφθαρμένος υπουργός, υπόλογος ενός εξωφρενικού σκανδάλου περί χρηματισμού, είναι έτοιμος να εκπληρώσει την τελευταία του επιθυμία πριν αυτοκτονήσει: να κάνει σεξ με μία πόρνη... Όταν όμως ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι και εμφανίζεται μπροστά του η εκρηκτική Βισέντα, μια υπάλληλος της εταιρίας φυσικού αερίου με οικογενειακά προβλήματα, για να ελέγξει τη διαρροή αερίου στη βίλα του, τα σχέδια του για αυτοκτονία και σεξ πάνε περίπατο... Ένα κολ γκερλ με άποψη, ένας ανάπηρος πατέρας και ένας άντρας αίνιγμα, συμπληρώνουν τους ήρωες της έξυπνης κωμωδίας του Jordi Galceran «Fuga» («Η μεγάλη πλεκτάνη».

Σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη κωμωδία, τίποτα δεν είναι όπως αρχικά φαίνεται... Όλα ξεκινούν από ένα πολιτικό σκάνδαλο αλλά βαίνουν αλλιώς! Ποιος είναι τελικά ο απατεώνας και ποιος κινεί τα νήματα της υπόθεσης, που είναι αστεία αλλά και πανούργα ανατρεπτική;
Μία παράσταση κωμική και αστεία, όλο ανατροπές και εκπλήξεις αλλά και γεμάτη νόημα: για τους εγνωσμένους και μη απατεώνες και για τις σκευωρίες του ανθρώπου της διπλανής πόρτας.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Κείμενο: Jordi Galceran / Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ
Σκηνοθεσία: Σταύρος Στάγκος
Κοστούμια: Σοφία Δριστέλα / Σκηνικά: Δήμος Κλιμενώφ
Φωτισμοί: Βαγγέλης Μόυντριχας / Μουσική επιμέλεια: Ειρήνη Μπαλτά
Βοηθός παραγωγής: Τόνια Κάββαλου / Παραγωγή: Erofili Productions

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Λεωνίδας Κακούρης, Δήμητρα Ματσούκα, Χάρης Γρηγορόπουλος, Θανάσης Πατριαρχέας, Κατερίνα Νικολοπούλου

Διάρκεια: 100 λεπτά.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Γενική είσοδος: 20 ευρώ
Μειωμένο (ΑμεΑ, φοιτητές, άνεργοι, άνω των 65): 15 ευρώ στο ταμείο
Προπώληση: από 15 ευρώ, στο viva.gr

 
 
 

Powered by iCagenda