Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
20:24:36

Χαλκίδα

Συναυλία Ειρήνης από την «Αλληλεγγύη για Όλους»

Κατηγορία
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ημερομηνία
5 Ιούλιος 2022 20:00

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» | Ομάδα Χαλκίδας, την Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ στην πλατεία πίσω από τα Δικαστήρια, διοργανώνει «συναυλία για την Ειρήνη».

Θα παίξουν οι μουσικοί: Βαλάντης Δημητρίου, Μάριος Ζαχαριάδης, Γιάννης Ζαχαρίου,Κώστας Τσακόγιας, Νίκος Κουβέλης, Ηλίας Καμπούρης. Θα τραγουδήσουν οι: Μαρία Στέλλα Παππά και Τόνης Δημητρίου.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ

«Καταδικάζουμε την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Απαιτούμε να σταματήσει τώρα ο πόλεμος
Γνωρίζουμε ότι όταν κερδίζει ο πόλεμος, χάνει η ζωή. Σκοτωμοί. Ορφάνια. Προσφυγιά. Καταστροφή. Δυστυχία. Φτώχεια. Μίσος. Τείχη ανάμεσα στους λαούς και τις καρδιές των ανθρώπων. Αυτό είναι το σκοτάδι και η φρίκη των ιμπεριαλιστικών πολέμων Και όλοι μας, αν επικρατήσει, είμαστε ηττημένοι.
Είναι απαραίτητο να σιγήσουν τα όπλα. Οι βομβαρδισμοί, η πυρηνική απειλή, οι κούρσες εξοπλισμών ποτέ δεν ήταν η λύση.
Να σταθούμε δίπλα στους πρόσφυγες και σε όσους έχουν ανάγκη! Να φωτίσουν τον κόσμο οι αξίες της ανθρωπότητας. Ο πολιτισμός. Ο ανθρωπισμός. Η αλληλεγγύη. Η παγκόσμια αδελφοσύνη. Να νικήσει η ζωή. Ειρήνη!»

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Ανταποκρινόμενοι στην καμπάνια των «Γιατρών του Κόσμου» (Medicin du Monde) συγκεντρώνουμε:
- είδη που θα έχουν τουλάχιστον έξι μήνες ως ημερομηνία λήξης: τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, βρεφικές τροφές και παιδικά γάλατα, γάλατα εβαπορέ, κονσέρβες) / βρεφικές πάνες / είδη ατομικής υγιεινής
- ιατροφαρμακευτικό υλικό: γάζες και γάντια αποστειρωμένα / οινόπνευμα / φυσιολογικούς ορούς / παυσίπονα / παιδικά σιρόπια / αντιβηχικά / betadine

Σημείο συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας: Στο χώρο και τη βραδιά της συναυλίας, από τις 7:30 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ (τηλ. επικοινωνίας 6980552150)

Για την αγορά αντιβιοτικών και εξειδικευμένου ιατροφαρμακευτικού υλικού, χρήματα στον λογαριασμό της «Αλληλεγγύης για Όλους»: Εθνική Τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 040/018328-82, όνομα δικαιούχου «Ταμείο Στήριξης Πρωτοβουλιών και Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης», αιτιολογία «Ουκρανία»

 
 
 

Powered by iCagenda