Παρασκεύη 01 Δεκεμβρίου 2023
05:47:51

Χαλκίδα

Πεζοπορία στο «Μονοπάτι της Ηρώς»

Κατηγορία
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ημερομηνία
10 Ιούλιος 2022 08:30

Πεζοπορία στο «Μονοπάτι της Ηρώς» στα Πολιτικά, στην κλασσική αλλά και στη νέα, τη μεγάλη διαδρομή, με ελεύθερη συμμετοχή, διοργανώνουν ο Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας, σε συνεργασία με την ΔΗΚΑΔΙΜΕ και τους εθελοντές του Μονοπατιού.

Μετά από πολύ κόπο και αγάπη, κυρίως από τα χέρια του κυρίου Γιώργου και της κυρίας Χρυσής, η μεγάλη διαδρομή είναι έτοιμη. Οι γονείς της Ηρώς αγαπούν το μονοπάτι σαν παιδί τους, και το φροντίζουν μέρα με τη μέρα ώστε να είναι τέλειο να υποδεχθεί τους περιπατητές, την Κυριακή 10 Ιουλίου.

Κλασσική διαδρομή: βαθμός δυσκολίας: 1 / ώρες πορείας: 2 (μαζί με τις στάσεις) / κατάλληλη και για παιδιά

Μεγάλη διαδρομή: βαθμός δυσκολίας: 2 / ώρες πορείας: 4 (μαζί με τις στάσεις)

Οι συμμετέχοντες μπορούν να φτάσουν στον τόπο εκκίνησης είτε με δικό τους μέσο είτε με το λεωφορείο του Ορειβατικού, που θα ξεκινήσει στις 7:30 το πρωί από το πάρκινγκ της Περιφέρειας στη Χαλκίδα.
Και για την πεζοπορία, που θα ξεκινήσει στις 8:30 το πρωί, θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους νερό, σνακ (π.χ. ξηροί καρποί, μπάρα δημητριακών, μπανάνα), καπέλο και –προαιρετικά- μπατόν.

Μετά το τέλος της πεζοπορίας, θα ακολουθήσει μπάνιο σε παραλία της περιοχής!

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα δραστηριότητας, τον απαραίτητο εξοπλισμό, τις ώρες και τα σημεία συνάντησης και για δηλώσεις συμμετοχής, στο τηλ. 2221025230 (γραφείο Ορειβατικού Συλλόγου) Τρίτη και Πέμπτη 6:30 το απόγευμα με 9:30 το βράδυ.

 
 
 

Powered by iCagenda