Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023
15:18:55

Χαλκίδα

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Κάστρο του Καράμπαμπα

Κατηγορία
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ημερομηνία
23 Ιούλιος 2022 21:30

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έρχεται στη Χαλκίδα για συναυλία στο Κάστρο του Καράμπαμπα, το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 9:30 το βράδυ.

 

Πάντα σε εγρήγορση, ο «αιώνιος έφηβος» Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην καθιερωμένη καλοκαιρινή του βόλτα, χαρίζει μοναδικές συναυλίες!
Η «συνταγή» είναι σίγουρη και πετυχημένη: Ο Βασίλης στη σκηνή τραγουδάει με τη χαρακτηριστική φωνή, το έντονο συναίσθημα και την τρυφερή του διάθεση, τα ερωτικά του, τα πιο ροκ κομμάτια του, τις μπαλάντες, τα κοινωνικά του τραγούδια. Και από κάτω, μαζεμένοι μικροί και μεγάλοι, γίνονται ένα για όλα όσα αγαπάνε, τους συγκινούν, τους ξεσηκώνουν.
Κάτι που μόνο εκείνος καταφέρνει. Με την αυθεντική του παρουσία και μια πορεία με αμέτρητους δίσκους, μεγάλες επιτυχίες, τραγούδια «διαμάντια» και «σταθμούς», θρυλικές συναυλίες, μια πορεία από γενιά σε γενιά.

Μαζί του, οι συνεργάτες του μουσικοί: Ανδρέας Αποστόλου (ενορχηστρώσεις – πιάνο – πλήκτρα), Βαγγέλης Πατεράκης (ηλεκτρικό μπάσο), Στέφανος Δημητρίου (ντραμς), Μαίρη Μπρόζη (βιολί & φωνή), Απόστολος Μόσιος (κιθάρες & φωνή) Γιάννης Αυγέρης (κιθάρες).
Με υπεύθυνους ήχου τους Γιώργο Καραγιαννίδη και Λυσιέν Κλίμη και υπεύθυνο φωτισμού τον Γιάννη Δίπλα.

Προπώληση εισιτηρίων: από 15 ευρώ / viva.gr

 
 
 

Powered by iCagenda