Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου 2022
14:55:13

Χαλκίδα

«Jurassic Adventures» στη Χαλκίδα

Κατηγορία
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ημερομηνία
16 Ιούλιος 2022 20:45

H παιδική θεατρική παράσταση «Jurassic Adventures» παρουσιάζεται το Σάββατο 16 Ιουλίου, στις 8:45 το βράδυ στο υπαίθριο θέατρο «Ορ. Μακρής» στο Πάρκο Λαού στη Χαλκίδα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Για πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση «αληθινοί» δεινόσαυροι σε φυσικό μέγεθος 5,5 μέτρων, με λεπτομερή κίνηση, χάρη στο τελευταίας τεχνολογίας υδραυλοκίνητο σύστημα τους, καθώς και στον ειδικά εκπαιδευμένο performer που βρίσκεται στο εσωτερικό τους, μαζί με special effects φωτισμού και dolby surround σύστημα ήχου.
Ένα φανταστικό ταξίδι στην προϊστορική εποχή. Μία ξεχωριστή διαδραστική εμπειρία που προτείνεται για παιδιά ηλικίας άνω των 2,5 ετών.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Σ' ένα απομακρυσμένο νησί ο Δρ. Γκράντ με τον πιστό του βοηθό, την κόρη του, τους φίλους της, κι ένα ρομπότ κλωνοποιούν τους πρώτους Δεινόσαυρους. Κι ενώ ετοιμάζονται να τους παρουσιάσουν για πρώτη φορά στους ανθρώπους, ένας τυφώνας ανατρέπει ολοκληρωτικά τα σχέδια τους! Τότε τα παιδιά αναλαμβάνουν ενεργό δράση, όμως όλοι οι δεινόσαυροι έχουν «δραπετεύσει» από τον προστατευμένο χώρο, τα αυγά τους χάνονται και η μεγάλη περιπέτεια στην ζούγκλα έχει ήδη αρχίσει!
Σε αυτό το μαγικό νησί, κανένας δεινόσαυρος δεν έχει την διάθεση να τρομάξει τα παιδιά, αντίθετα θα θελήσει να τα «εξοντώσει»... στο παιχνίδι και να κερδίσει επάξια τα χάδια τους!

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Θεατρική διασκευή & σκηνοθεσία: Φώτης Σπύρος /
Κείμενο: Ρωξάνα Εστέβ / Σκηνικά – Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού
Μουσική: Νάσσος Σωπύλης / Κινησιολογία: Φαίη Σούκου
Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος / Ειδικές κατασκευές: Νάγια Ζαχαράτου
Βοηθός σκηνογράφου – ενδυματολόγου: Στράτος Κέπετζης / Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Παπαδάκη
Γραφιστικά: Ντίνα Ζαφειρίου / Τεχνικός υπεύθυνος: Στέλιος Μπουζιώτης
Παραγωγή: Long Vehicle Productions - Φ. Σπύρος - Ν. Χρηστίδης ΟΕ

Παίζουν: Νίκος Χρηστίδης, Χρήστος Κορδελάς, Αναστασία Φλεμοτόμου, Βασιλική Γιασεμί, Γιάννης Βογιατζάκης, Τζώρτζης Παπαδόπουλος, Γιώργος Τσουρουνάκης, Κριστιάννα Καρρίκι, Βίκυ Χουδαλάκη και ο Φώτης Σπύρος

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Γενική είσοδος 11 ευρώ / Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

 
 
 

Powered by iCagenda