Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
19:12:02

Χαλκίδα

Έκθεση ζωγραφικής ενηλίκων του Εργαστηρίου Τέχνης

Κατηγορία
ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Ημερομηνία
18 Ιούνιος 2022 00:00

Σπουδάστριες του Τμήματος Ζωγραφικής Ενηλίκων του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας, εκθέτουν έργα τους, των τελευταίων δύο χρόνων.

Η έκθεση φιλοξενείται στην παραλιακή ισόγεια αίθουσα «Αριστοτέλης» του Δημαρχείου Χαλκίδας και θα διαρκέσει από την Τρίτη, 14 μέχρι και την Κυριακή, 19 Ιουνίου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ.
Η έκθεση θα λειτουργεί: Τρίτη έως και Παρασκευή, 7 το απόγευμα με 10 το βράδυ / Σάββατο και Κυριακή, 10:30 το πρωί με 1:30 μετά το μεσημέρι και 7 με 10 το βράδυ.

Στην παρουσιαζόμενη έκθεση συμμετέχουν, υπό την επιμέλεια του δασκάλου τους - συντονιστή Γιάννη Ζιώγα, οι: Χρύσα Αυλωνίτου, Βάσω Λοβέρδου, Γαρυφαλιά Μακρή, Ιωάννα Μίχου, Παναγιώτα Μπαρσάκη, Ειρήνη Σιμιστήρα, Ειρήνη Σιδέρη, Κατερίνα Σταμπολιάδη, Μαρία Σφηνιαδάκη, Χαρά Τσίμπου.

Τα έργα που εκτίθενται αντανακλούν τόσο τον προσωπικό κόσμο των συμμετεχουσών όσο και τα αποτελέσματα της διδασκαλίας. Στο Τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων προσεγγίζεται η ζωγραφική μέσα από αναγνώσεις των ιδεών και των τεχνικών της μακραίωνής της παράδοσης όσο και της σύγχρονης εκδοχής της.

 
 
 

Powered by iCagenda