Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024
04:49:45

Χαλκίδα

Σεμινάριο ψαλτικής τέχνης

Κατηγορία
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ημερομηνία
15 Ιούνιος 2022 19:30

Συνεχίζοντας την πολύχρονη παράδοση στην διδασκαλία και διάδοση της Βυζαντινής Μουσικής, το Ερευνητικό Ωδείο Χαλκίδας, την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα, διοργανώνει για πρώτη φορά σεμινάριο Ψαλτικής Τέχνης με θέμα «Θεωρία και Πράξη της Εκκλησιαστικής Οκτωηχίας».

Οι ήχοι και τα μυστικά τους, τα συστατικά, οι έλξεις, τα γένη της βυζαντινής μουσικής και πολλά άλλα θα είναι μερικά από όσα θέματα θα αναπτύξει, ο δρ.Μουσικολογίας και χοράρχης της Ελληνικής Βυζαντινής Χορωδίας, Γεώργιος Κωνσταντίνου,

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Ιερείς, Ψάλτες, δασκάλους και σπουδαστές της τέχνης του Δαμασκηνού, ενώ η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι εντελώς δωρεάν και μπορεί να γίνει είτε διαδικτυακά είτε με φυσική παρουσία.
Για περισσότερες πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

 
 
 

Powered by iCagenda