Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
23:52:45

Χαλκίδα

babis banner-02

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στα Καμπιά

Κατηγορία
ΥΓΕΙΑ
Ημερομηνία
26 Μάιος 2022 09:00

Συνεχίζεται το Πρόγραμμα Πρόληψης & Προαγωγής Υγείας, με δωρεάν ιατρικούς ελέγχους που υλοποιεί ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων.
Πρόκειται για πρόγραμμα τηλεϊατρικής από τη Vodafone, που εφαρμόζεται από την επιμελήτρια γενικής ιατρικής του Περιφερειακού Ιατρρρείου Στροπώνων του Κέντρου Υγείας Ψαχνών και Αντιδήμαρχο Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, Σοφία Αφένδρα σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο και με τη συμμετοχή νοσηλευτικού προσωπικού του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο ιατρικός έλεγχος περιλαμβάνει: σπιρομέτρηση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, μέτρηση των επιπέδων σακχάρου, αρτηριακής πίεσης, κορεσμού του αίματος σε οξυγόνο, μέτρηση ολικής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων καθώς και κλινική εκτίμηση.

Ιατρικοί έλεγχοι θα γίνουν στην Κοινότητα Καμπιών, την Πέμπτη 26 Μαΐου, από τα 9 το πρωί έως και τη 1 μετά το μεσημέρι, κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού, με προσκόμιση του ΑΜΚΑ, καθώς και τυχόν φαρμακευτικής αγωγής.

Ο προγραμματισμός των ραντεβού γίνεται στα τηλέφωνα 22280 71563 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα ιατρικών ελέγχων κατά Κοινότητα, θα ανακοινώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 
 
 

Powered by iCagenda