Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
15:09:10

Χαλκίδα

Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εμβολιασμό με την Αθηνά Λινού

Κατηγορία
ΥΓΕΙΑ
Ημερομηνία
13 Δεκέμβριος 2021 18:00

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό κατά του Covid – 19 με τίτλο-σκεπτικό «Ρωτάω – Μαθαίνω! Ενημερώνομαι σωστά για τον εμβολιασμό!» διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Κεντρική εισηγήτρια θα είναι η πρόεδρος του Ινστιτούτου Prolepsis και καθηγήτρια Επιδημιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού.
Χαιρετισμό στη διαδικτυακή συζήτηση θα απευθύνει ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ενώ θα τοποθετηθούν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για τη διαχείριση της πανδημίας, Ανδρέας Τοουλιάς και η αναπλ. γεν. προϊσταμένη Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, Αλεξάνδρα Πλατιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα και είναι ανοικτή σε όλους. Μετά τις εισηγήσεις, θα δοθεί χρόνος για την υποβολή ερωτήσεων.
Η διαδικτυακή συζήτηση θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και θα μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο από το κανάλι της Περιφέρειας στο YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCqSGC2i5MnhmCCw5bQo-MYAκαι το προφίλ της Περιφέρειας στο Facebook (https://www.facebook.com/perifereia.stereas.elladas). 

.....................................................................................................................

Ανδρέας Τοουλιάς (εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για τη διαχείριση της πανδημίας):
«Καλούμε κάθε πολίτη που διστάζει, που έχει απορίες και αμφιβολίες για τον εμβολιασμό να πάρει μέρος στην ανοιχτή συζήτηση και -κυρίως- να υποβάλλει ερωτήσεις. Να ζητήσει πλήρη και σωστή ενημέρωση, ώστε να πάρει και τη σωστή απόφαση! Ο εμβολιασμός είναι η μοναδική λύση, η επιστημονική λύση κατά της πανδημίας. Δεν πρέπει να έχουμε κανένα μα κανένα ενδοιασμό όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων. Εμείς, παρέχουμε σε όλους τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να εμβολιαστούν, για να θωρακίσουν την υγεία τους και -κατά συνέπεια- τη δημόσια υγεία.»

 
 
 

Powered by iCagenda