Σαββάτο 28 Μαϊου 2022
17:46:21

Χαλκίδα

babis banner-02

Σεμινάριο για ενεργειακούς διαχειριστές από την Αναπτυξιακή

Κατηγορία
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Ημερομηνία
6 Δεκέμβριος 2021 00:00

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ενίσχυση δεξιοτήτων σε θέματα σχετικά με την ενέργεια» διοργανώνεται το διήμερο Δευτέρα, 6 και Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 12 το μεσημέρι με 2 μετά το μεσημέρι, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Παλίρροια» στη Χαλκίδα.

Το σεμινάριο διοργανώνει η Αναπτυξιακή Ευβοίας Α.Ε. με την ιδιότητα του εταίρου στο έργο «Pro-Energy / Προώθηση της ενεργειακής απόδοσης στα δημόσια κτίρια των Βαλκανίων και της Μεσογείου»
[Έργο με κύριο στόχο την προώθηση της ενεργειακής απόδοσης σε δημόσια κτίρια στην περιοχή των Βαλκανίων και της Μεσογείου, μέσω αλλαγής συμπεριφοράς και την περαιτέρω δημιουργία ενός πλαισίου μοντελοποίησης και υλοποίησης παρεμβάσεων ενεργειακών επενδύσεων. Προϋπολογισμού 1,05 εκατ. ευρώ, που συγχρηματοδοτείται κατά 85% από το Πρόγραμμα Διακρατικής Συνεργασίας «Interreg V-B Balkan-Mediterranean 2014-2020», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2, Ειδικού Στόχου 2.2 «Βιώσιμες Περιοχές» και που υλοποιείται με εταίρους από Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Αλβανία.]

Το σεμινάριο αναφέρεται-αφορά σε ενεργειακούς διαχειριστές, στο προσωπικό της Αναπτυξιακής Ευβοίας, τοπικούς-περιφερειακούς φορείς και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, με ζητούμενο την ενίσχυση των ικανοτήτων–δεξιοτήτων των ενεργειακών διαχειριστών που θα έχουν διαγνωστεί κατά τη διάρκεια του έργου.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο διαχείρισης covid-19. Στους συμμετέχοντες θα αποσταλεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Για περισσότερες πληροφορίες https://pro-energy-project.eu & τηλ. 2221026626 (Σοφοκλής Μποτονάκης)

 
 
 

Powered by iCagenda