Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2022
10:42:27

Χαλκίδα

«Το Ασχημόπαπο» μεταμορφώνεται επί σκηνής

Κατηγορία
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ημερομηνία
24 Ιούνιος 2021 21:00

Η θεατρική διασκευή του παραμυθιού του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Το Ασχημόπαπο» παρουσιάζεται στη Χαλκίδα, την Πέμπτη 24 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ στο υπαίθριο θέατρο «Ορέστης Μακρής» στο Πάρκο Λαού.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
H Παιδική Σκηνή του Φώτη Σπύρου και η Long Vehicle Productions συνεργάζονται με το θέατρο «Ρέον» αυτό το καλοκαίρι για να παρουσιάσουν σε όλη την Ελλάδα το μαγικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Με εμπειρία και αγάπη για το παιδικό θέαμα, ο Φώτης Σπύρος, ο Νίκος Χρηστίδης και η Ξανθή Ταβουλαρέα ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια παράσταση για τη διαφορετικότητα, την αυτογνωσία, τη δύναμη να ξεπερνάς τις δυσκολίες, να προχωράς και να ξαναβρίσκεις την κρυμμένη δύναμη του εαυτού σου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Σε μια λίμνη στην Αφρική, στο περιβάλλον της άγριας φύσης, μεγαλώνει ένα παπί- διαφορετικό από τα άλλα, ένα παπί, που όλοι το έδιωχναν ως άσχημο. Πάπιες, βάτραχοι, κροκόδειλοι, κουκουβάγιες, ένας γάτος Ιταλός, μια κότα Γαλλίδα, μια Φράου, αγριόχηνες και πολλά ακόμα ζώα της λίμνης, είναι το περιβάλλον της ιστορίας. Βασισμένη στις αρχές του θεατρικού παιχνιδιού, ηθοποιοί, κούκλες - μεγάλες μαρότες, μάσκες, παντομίμα, τραγούδια, παιχνίδι, ήχοι, χρώματα και χοροί της Αφρικής, συνθέτουν μια παράσταση που με τη συμμετοχή του κοινού, το ασχημόπαπο μεταμορφώνεται σε πανέμορφο κύκνο!...

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Σκηνοθεσία-Θεατρική διασκευή: Ξανθή Ταβουλαρέα
Σκηνικά Κοστούμια: «Ρέον» Θέατρο
Επιμέλεια κίνησης: Johnny O
Μουσική: Παντελής Πέτρου
Κατασκευές: Βαρβάρα Πεντζερίδου, Νάγια Ζαχαράτου, Νίκος Καπλερής, Μυρτώ Τερζοπούλου

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Ειρήνη Ευαγγελάτου, Νεκτάριος Παπαλεξίου, Κώστας Πλώτας, Ξανθή Ταβουλαρέα

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση: (viva.gr) 8 ευρώ

 
 
 

Powered by iCagenda