Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
20:59:09

Χαλκίδα

Στη Χαλκίδα το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκαφών Optimist

Κατηγορία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ημερομηνία
30 Οκτώβριος 2020 00:00

Στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στο στίβο της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στο Νότιο Ευβοϊκό, διεξάγεται, από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίουτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκαφών ιστιοπλοΐας τριγώνου τύπου Optimist.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν 121 αθλητές και αθλήτριες, 12 έως 15 ετών, μέλη της προεθνικής ομάδας από τις επτά αγωνιστικές ιστιοπλοϊκές περιφέρειες της χώρας. Την Παρασκευή θα δηλωθεί η άφιξη και θα σφραγιστούν τα πανιά των σκαφών και τις τρεις επόμενες ημέρες (Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, με ώρα έναρξης στις 11 το πρωί) θα διεξαχθούν οι ιστιοδρομίες.

Η διοργάνωση ανατέθηκε από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας, μόλις είκοσι ημέρες μετά την διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων του ίδιου τύπου σκαφών ιγια τη συγκρότηση της 7μελούς Εθνικής Ομάδας, που στο ενδιάμεσο συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σλοβενία, αποσπώντας την 6η θέση στα αγόρια (Πορτοσάλτε). Οι 7 θα δώσουν το «παρών» και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που αναμένεται επιτυχές τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και ως προς τη σχολαστική τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

 
 
 

Powered by iCagenda