Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022
10:07:37

Χαλκίδα

babis banner-02

Τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» στη μνήμη του Ραφαήλ Σκεμπέ

Κατηγορία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ημερομηνία
8 Αύγουστος 2020 18:30

Το τριήμερο 7-9 Αυγούστου, καθημερινά από τις 6:30 το απόγευμα έως και τις 9:30 το βράδυ, στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ δίπλα στο κλειστό Κανήθου, διοργανώνεται τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» στη μνήμη του Ραφαήλ Σκεμπέ.
Ένα μπασκετικό τριήμερο, που δεν έχει έπαθλα και νικητές, αλλά μπασκετική αγάπη στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού αγοριού και συνάμα, κοινωνική προσφορά!
Οι εγγραφές εξακολουθούν να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στην σελίδα της εκδήλωσης στο facebook (3on3-Basketball-Tournament-Ραφαήλ-Σκεμπέ).

Οι φίλοι του Ραφαήλ, που είναι και οι διοργανωτές του τουρνουά, στέλνουν το δικό τους μήνυμα:
«Αρχικά, να τονίσουμε πως η ιδέα για τη διεξαγωγή του «3 on 3» ανήκει στην οικογένεια του Ραφαήλ, που μας ζήτησαν να διοργανώσουμε ένα μπασκετικό τουρνουά στη μνήμη του παιδιού τους και φίλου μας, με ενιαία την παρουσία αθλητών, προπονητών και παραγόντων της Χαλκίδας.
Είναι ένα τουρνουά (με τη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Δήμο Χαλκιδέων) στο οποίο θα παίξουμε όλοι οι φίλοι, συμπαίκτες και αντίπαλοι του Ραφαήλ, για να τιμήσουμε τη μνήμη του, γνωρίζοντας πόση χαρά θα του έδινε κάτι τέτοιο για το άθλημα που τόσο αγαπούσε.
Την πρώτη μέρα του αθλητικού τριημέρου, όλοι του οι φίλοι και παλιοί συμπαίκτες θα μπούμε στο γήπεδο για έναν φιλικό αγώνα με την πρωταθλήτρια ομάδα εφήβων της ΑΓΕΧ του 2000 που στις 10 Αυγούστου συμπληρώνει 20 χρόνια από την κατάκτηση του κυπέλλου, απέναντι σε πρώην συμπαίκτες και φίλους του, ένας αγώνας αποκλειστικά αφιερωμένος σε αυτόν.
Ακόμη, στη μνήμη του φίλου μας, στη διάρκεια του τουρνουά, θα μαζευτούν τρόφιμα τα οποία θα δοθούν στη Μητρόπολη Χαλκίδας για βοήθεια και αλληλεγγύη προς ευπαθείς συμπολίτες μας.
Η μεγάλη του αγάπη για το μπάσκετ ας μας ενώσει όλους, να γίνουμε μία μεγάλη παρέα για να τον αποχαιρετήσουμε όπως του αξίζει.»

 
 
 

Powered by iCagenda